Celldömölk

2015.03.20. 14:57

Nyitott vasárnap - Gőgös Zoltán a celli MSZP-fórumon

Celldömölk – Az üzletek vasárnapi zárva tartásáról, a köztévé átalakításáról is kifejtette álláspontját Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyette az élénk érdeklődéstől kísért celli fórumon.

Gyuricza Imre

Gőgös Zoltán a helyi MSZP-szervezet meghívására érkezett Celldömölkre, ahova a megye többi városából is érkeztek párttagok, szimpatizánsok. A politikus az üzletek vasárnapi zárva tartását úgy értékelte, hogy „nem szabad olyan intézkedést hozni, amely így avatkozik be az emberek magánszférájába”.


Gőgös Zoltán akciót hirdet a celli fórumon a KMKK-ban. Mellette balra: Szabó Lajos, jobbra: Fehér László polgármester
Fotó: Gyuricza Imre

Mint mondta, „átlagosan 900 ezer embert fosztanak meg attól hétvégenként, hogy szabadon elintézhesse a bevásárlását. Az emberek ráadásul általában nem tudnak heti ötnapi munkából megélni, így a vasárnap marad az egyetlen szabadnapjuk”. Gőgös Zoltán úgy véli, nem lesz hosszú életű ez a rendelkezés: „Már most, március 29-én is rendkívüli nyitva tartás lép életbe, ezért is szervezünk erre a napra figyelemfelhívó akciót, amelyre várjuk a kormány reakcióját.”

A közmédia átszervezése kapcsán kifejtette: „A közszolgálat ma Magyarországon nem tölti be valódi feladatát.” A veszprémi Kész Zoltán választási sikere kapcsán pedig hangsúlyozta: „Az MSZP célja az, hogy az ellenzéki pártokkal összefogva minél nagyobb arányban megnyerje a Fideszből kiábrándult szavazókat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!