Celldömölk

2015.09.11. 09:29

Olasz katonák a celli Vasvirágban – naponta onnan mennek a NATO-hadgyakorlatra

Celldömölk – Senki ne csodálkozzon, ha az elkövetkezendő hetekben sokszor hall olasz szót Celldömölk belvárosában. Olasz repülős egység katonái érkeztek NATO-hadgyakorlatra Magyarországra, és a celli Vasvirág Hotelben szállásolták el őket.

Ölbei Lívia

A város vezetői fogadták az olasz egység vezetőit. Nicolo E., Söptei Józsefné, Fehér László, Marco R. - és középen a tolmácsi segítség Fotó: Gyuricza Imre

Az olasz repülős egység parancsnokát csütörtökön este fogadta Fehér László polgármester és Söptei Józsefné alpolgármester katonái laknak pár napja Celldömölkön, a Vasvirág szállóban. Marco R., az egység parancsnoka, valamint kollégája, Nicolo E. egyebek mellett elmondta: a katonák máris pozitív tapasztalatokat szereztek Celldömölkön, ahol egyébként körülbelül két hétig maradnak. Az egység pontos létszáma nem nyilvános, de száznál kevesebben szálltak meg a Vasvirágban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!