Celldömölk

2014.08.28. 14:21

256 millió forint kormányzati támogatás Izsákfának

Celldömölk-Izsákfa - 256 millió forintos kormányzati támogatást kapott Celldömölk-Izsákfa a szennyvízelvezetés és tisztítás megoldására - derül ki a Magyar Közlönyből, a kormányhatározatot Orbán Viktor miniszterelnök saját kezűleg írta alá.

Ölbei Lívia

Régi problémát jelentett az izsákfaiaknak a szennyvíz elvezetése.

- Szippantósautóval kell az emésztőgödröt kiüríttetni az előírásoknak megfelelően - meséli Balatonné Rigler Terézia, aki régóta él a celldömölki városrészen. - Magyarország kormánya 256 millió forintos támogatást biztosít, így a régi probléma végre megoldódhat - mondta el Ágh Péter, Celldömölk országgyűlési képviselője, aki Rozmán Lászlóval, a Fidesz polgármesterjelöltjével, és Somogyi Dezsőnével, a körzet önkormányzati képviselőjelöltjével közösen tett villámlátogatást Izsákfán, ahol közölte a helyi lakókkal a jó hírt.

- A celldömölkiek természetesen továbbra is számíthatnak a munkánkra, az a célunk, hogy élhető környezetet tudjunk biztosítani a polgároknak - emelte ki a képviselő.

A képen balról jobbra: Banga Jánosné, Rozmán László, Ágh Péter, Somogyi Dezsőné, Balatoni Rigler Terézia, mögöttük Hartai Andrea. Fotó: Cseh Tamás

- Több éves vágya valósulhat meg az izsákfai városrészen élőknek, végre valóban pályára került a szennyvízberuházás - emlékeztetett Rozmán László, a Fidesz polgármesterjelöltje. - Örülök, hogy végre megépülhet a szennyvíztisztító, mellyel régóta tartozunk az itt élő polgároknak, hiszen a környezetvédelem gyermekeink, unokáink öröksége - mondta. Szavai szerint ha a választóktól felhatalmazást kapnak, még nagyobb intenzitással azon lesznek, hogy hasonló nyertes projektek, beruházások tegyék még virágzóbbá Celldömölk városát.

Ágh Péter hozzátette, Rozmán Lászlóval folyamatosan egyeztetnek magasrangú döntéshozókkal, napi szinten egyeztetnek fejlesztési lehetőségekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!