Celldömölk

2016.02.06. 09:24

Zsákolás, avagy épül az újabb sportkomplexum Celldömölkön

Celldömölk – Újabb sportlétesítmény épülhet – elsősorban a kosárlabda és a kézilabda szerelmeseinek – a volt középiskolai kollégium udvarán, a régi épület a kiszolgáló helyiségeké lesz, természetesen összekötve az épülő csarnokkal.

Ölbei Lívia

Az alapkövet tavaly tették le, a mintegy 450 milliós beruházás második üteme most kezdődik el. Nyáron: átadás. A sportfejlesztésért mindig kitartóan lobbizó és sikerrel érvelő polgármester mellett a  CVSE képviselője, valamint a kivitelező látta el kézjegyével a második ütem elkezdéséhez szükséges szerződést, úgyhogy a jövő héten meg is kezdődhet, pontosabban folytatódhat az építkezés. Az új, 150 fős lelátóval megtervezett  létesítmény elsősorban a celli kosárlabda és a kézilabda  fejlődését szolgálja, de – amint a polgármester hangsúlyozza – a nemzeti kerettantervben előírt mindennapi testnevelés feltételeit is jelentősen javítja a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!