Vas megye szépe: Kocsis Korinna (képgalériákkal frissítve)

<b>Szombathely</b> - Szombaton este felkerült a korona Vas megye szépének a fejére, a nyertes <em>Kocsis Korinna</em> lett, míg udvarhölgyei között <em>Majcsenicz Kittit és Auer Szabinát</em> köszönthetjük. A döntőre megtelt a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színházterme.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A döntő megnyitója után a közönség slideshow keretében megismerhette azt a tizenkét lányt, akik harcba szálltak a Vas megye szépe címért: augusztus szépét Kocsis Korinnát, szeptember szépét Pávolics Mártát, október szépét  Majcsenicz Kittit, november szépét  Auer Szabinát, december szépét Vágvölgyi Gabriellát, január szépét Balassa Zitát, február szépét  Gál Katalint, március szépét Takács Annát, április szépét Gyürü Katalint, május szépét   Devecser Anikót, június szépét  Németh Fannyt, július szépét Szemes Alexandrát.



Vas megye szépe, Kocsis Korinna Fotó: Benkő Sándor

Bajdó Bettina és Bartók Zoltán,
a döntő házigazdái a szépségkirálynő-választás  elmúlt 15 hónapját összegezték először. A Vas Népe  szépségversenye 2007 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban  megjelent  egy lány fotója. Az olvasók szavaztak, a havonta  legtöbb voksot gyűjtő lány lett  a hónap szépe. Minden hónap első péntek estéjén  közönségtalálkozón vettek részt a szépségverseny indulói és a havi győztesek. Az összejövetelek mindig jó hangulatban teltek.

Az est műsorvezetői bemutatták a már díjazott szépségeket. Az olvasók megválasztották a közönségdíjast, a legtöbb voksot Németh Fanny kapta. Az Éter szépére is szavazhattak a Vas megyében élők. A  Rádió Szombathely  hallgatói Auer Szabinát találták a legszimpatikusabb interjúalanynak.

Ezután a Vas Népe főszerkesztője, Halmágyi Miklós köszöntötte az egybegyűlteket. Ezt követően a moderátorok bemutatták az ítészeket: Major Nikolát a 2006-os Savaria szépét, Czapkó Antalt, a  szombathelyi Weöres Sándor Színház színészét, dr. Gerencsér József plasztikai sebészt, Pantl Pétert, a CKM főszerkesztőjét és Veres Gábor szobrászt.

A lányok először utcai viseletben, majd bikiniben, végül estélyi ruhában mutatták meg tökéletes idomaikat. A zsűri hosszas tanakodás után úgy döntött, hogy Kocsis Korinna lett a Vas megye szépe 2008-ban. 



Kocsis Korinna (középen), Vas megye szépe, valamint udvarhölgyei Majcsenicz Kitti (jobbra) és Auer Szabina (balra) Fotó: Benkő Sándor

Vas megye szépe: Kocsis Korinna

Udvarhölgyei: Majcsenicz Kitti és Auer Szabina

Részletes tudósítás a hétfői Vas Népében.

Ide kattintva megtekintheti a lányokat Szépségverseny rovatunkban is!

A döntőről készült képgalériát itt megtalálja! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!