Két vasi kisvárosban is lehet már taj-kártyát igényelni

Körmend, Celldömölk - Kistérségi ügyfélszolgálati irodát nyitott két városban is az egészségbiztosítási pénztár. Az ügyfeleknek ezentúl nem kell Szombathelyre utazniuk ügyeik rendezése miatt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Dr. Szép Flórián, a regionális egészségbiztosítási pénztár igazgatója elmondta, régóta tervezték már, hogy lakossági ügyfélszolgálati irodákat nyitnak nagyobb városokban, s most a regionális átalakulás után sikerült a terveket valóra váltani. 

Hat kistérségi ügyfélszolgálati irodát nyitottunk a régióban áprilistól  folytatta az igazgató.  A megyében Körmenden és Celldömölkön rendeztük be az irodákat, mindkét helyen két napja állnak munkatársaink az ügyfelek rendelkezésére. 

Körmenden a polgármesteri hivatalban hétfőn 11 órától 15 óráig, szerdán pedig 9 órától 13 óráig van nyitva az iroda. Celldömölkön a kórház rendelőintézetében várják az ügyfeleket, kedden 11 órától 15 óráig, pénteken pedig 8.30-tól 12.30-ig. 

Az igazgató hozzátette: az ügyfelek helyben intézhetik a biztosítási jogviszony tisztázásával, a táppénzzel és a gyeddel kapcsolatos ügyeiket. Ezenkívül a helyszínen kiválthatják az ügyfelek a taj-kártyát és az uniós egészségbiztosítási kártyát, és panaszaikat, bejelentéseiket is itt intézhetik. 


A régióban négy helyen nyíltak ügyfélszolgálati irodák: Győr-Moson-Sopron megyében Kapuváron és Mosonmagyaróváron, Zala megyében Keszthelyen és Lentiben. 



Körmenden a polgármesteri hivatalban várják az ügyfeleket    Fotó: Szendi Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!