Szeptemberi szépségek - autóalkatrész értékesítő, könyvelő, tanuló a dobogón

Néhány nap és véget ér lapunk szépségversenyének harmadik hónapja. Itt megismerkedhetnek a szeptemberi szavazás dobogós helyein végzett lányokkal.

Benkő Sándor

A Vas Népe történetében második alkalommal útjára indított szépségverseny harmadik hónapja ér véget szombaton. Vasárnap nulla órától lehet szavazni a lányokra egészen november 15-én éjfélig.

Szeptemberben 26  lány megjelent képére klikkelhettek azok, akik betartva a szavazási szabályokat, leadták voksukat. A számítógép összesen 4146 szavazatot számolt össze. Minden IP címről tizenkét óránként egy szavazatot fogad el a szavazógép.

Szeptemberben a legtöbb voksot Biliczki Edina (438) kapta, aki Váton lakik, és Szombathelyen dolgozik egy autóalkatrészeket árusító üzletben.

A szerencsés megrendelőknek ő szállítja ki az alkatrészt. Nem csupán munkája miatt vezet sokat, szabadidejében is szívesen tekergeti a volánt, de szeret például zenét hallgatni. A csinos lány már átvette a Lívia szépségszalon ötvenezer forint értékű ajándékát.

A második legtöbb szavazatot Ignéczi Titanilla (412) kapta, aki szombathelyi könyvelő.

A harmadik legtöbb szavazatot Boda Viktória (391) gyűjtötte be, ő Táplánszentkereszten él, szereti, ha fényképezik, a modellkedésen kívül szeret táncolni, motorozni is.

A három első lányban a szavazatok közötti szoros verseny mellett még az is közös, hogy mindannyian ott voltak a Bánya Caféban rendezett közönségtalálkozón, ahol a szépségek a szavazás lezárása előtt még egyszer bemutatkozhattak az olvasók előtt.

A már hagyománnyá vált következő találkozó november 6-án (péntek) este hét órakor kezdődik a Bánya Caféban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!