Augusztus szépe, Gáncs Laura érettségire és a verseny döntőjére készül

Szépségversenyünk első fordulóját a jánosházi Gáncs Laura nyerte. Augusztus szépe nyáron ünnepelte 18. születésnapját, s a forró hónapok alatt talált rá a szerelem is.

Bajdó Bettina

Gáncs Laura 1992 augusztusában született Budapesten, jelenleg a családjával Jánosházán él. A Szent-Györgyi Albert Gimnázium negyedik osztályos, testnevelés szakos tanulója. Minden idejét leköti az érettségire és a szépségversenyünk döntőjére való felkészülés, de azért próbál időt szakítani a párjára, a barátaira és a kedvenc kutyáira is.

- Nagyon jól telt az idei nyaram - meséli a szépség. - Megismerkedtem egy fiúval, aki már az első percben nagyon szimpatikus volt. Két hónapja vagyunk együtt, s bár ez még nem túl sok idő, de mind a ketten hosszú távra tervezünk. Idén nyáron ünnepeltem a 18. születésnapot, s a barátaimmal buliztunk egy nagyot. Amióta elkezdődött az iskola, kevesebb a szabadidőm, így a hobbijaimnak is kevesebbet hódolok. Szeretek számítógépezni, futni és a kutyáimmal nagyokat sétálni. Imádok internetezni, általában beszélgetni, levelezni szoktam, de a tanuláshoz is sokat használom. -

A fiatal lány nagyon szereti az állatokat, mint említette, két kutyája is van: egy másfél és egy kilencéves rottweiler. Előbbit Tysonnak, utóbbit pedig Ginának hívják, s mindketten nagyon ragaszkodnak a gazdájukhoz. 

- A barátaim és a családom biztatott arra, hogy jelentkezzek a versenyre - folytatja Laura , gondoltam, nincs vesztenivalóm. Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy én lettem augusztus szépe. Azóta sok pozitív visszajelzést kaptam, az ismerősök mindig megjegyzik, ha látnak az újságban. Egyszer egy idegen ember odajött az utcán, s gratulált az első helyhez. Furcsa érzés volt. A döntőt már nagyon várom, s a versenyre való felkészülést is. Nem lesz egyszerű számomra a felkészülés, mivel hamarosan egy kisebb műtéten kell átesnem. Remélem, gyorsan felépülök, s belevethetem magam a próbákba. -

Laurának nem ismeretlen a kifutó: még korábban részt vett egy répcelaki versenyen, ott különdíjat kapott, s volt már több divatbemutatón is Jánosházán. Érettségi után egy tanfolyamot szeretne elvégezni, s a nyelvvizsgájára is készül. Később diplomát szeretne szerezni, közben a modellkedést is folytatni akarja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!