Kényeztettük Angelikát (képgalériával)

Szépségverseny első havi győzteséé volt az ajándék wellness hétvége, amit a büki Hotel Caramell ajánlott fel számára. Márk Angelika ikertestvérével együtt töltött két napot Bükfürdőn.

Benkő Sándor

Harmadik szépségversenyünk első havának győztese Márk Angelika lett. Augusztus szépe ajándékba kapott a Fresh Optical üzlet jóvoltából egy márkás napszemüveget. Angelika többszáz szemüveg közül választotta ki magának az üzletvezető szakmai segítségével azt a példányt, ami számára a legmegfelelőbben áll.

Kuti Georginától kapott egy kozmetikai ajándékutalványt, amit egy éven belül válthat be a szépség a sárvári kozmetikai szalonban.

A büki Caramell hoteltől egy kétnapos, kétszemélyes wellness hétvégét kapott ajándékba Angelika. Ide szombaton utazott ikertestvérével, Karolinával. A Caramell a Feng Shui elvei alapján épített, és energetikai egyensúlyt megvalósító szálloda. Ennek köszönhető-e, vagy sem, de a két lány nagyon jól érezte magát, egy felejthetetlne hétvégét töltött el Bükön.

Szombaton már megismerketek a csupa virágos, zöld növényes mediterrán jellegű hotel termeivel, szolgáltatásaival. Jártak az étteremben, a bárban, a konditeremben, ahol az eszközöket is kipróbálták. 

Nagyon finom hideg gyümölcskoktéllal ültek be a szálloda medencéjébe a lányok, ahol nem kis feltünést keltettek nem csak a szépségüknek, hanem a körülöttük zajló sürgölődésnek, a vakuvillanásoknak köszönhetően. A két lány egy középiskolába jár, évfolyamtársak. Angelika idegenforgalmi és vendéglátás szakot, Karolina kereskedelmi marketing szakot végez.

A szépségversenyre jelentkező lányok mindegyike megkapja a Vas Népe egy hónapos előfizetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!