Székely Tibor büszke, hogy a Halinál dolgozhat

Székely Tibor, a Haladás Sopron Bank megbízott edzője csalódott, mert nem sikerült kivívni a továbbjutást a Magyar Kupában, de egyúttal büszke is csapatára, hiszen sportemberként küzdöttek. A szakember boldog, hogy a Halinál dolgozhat.

Vas Népe

Vezetőedzője és hat standard játékosa nélkül állt fel a Haladás Sopron Bank együttese a múlt szombati, Videoton elleni, gólnélküli Magyar Kupa-nyolcaddöntő mérkőzésre. A kispadon az őrizetbe vett Aczél Zoltán segítője, Székely Tibor ült - egy percig sem hisszük, hogy bárki is irigyelte volna abban a helyzetben a szakembert. Ennek ellenére Székely kiválóan megoldotta amivel megbízták, hiszen bár a továbbjutás nem sikerült, a Haladás végig nagy fölényben futballozott a legerősebb összeállításában pályára lépő Videoton ellen, és ziccerei is megvoltak a továbbjutáshoz.

Székely Tibor a Haladás hivatalos honlapjának, megújult www.haladas.hu portálnak nyilatkozott. Az írást ITT ELOLVASHATJA.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!