Szabó Dóra lett Március szépe

Vasárnap éjfélig lehetett szavazni a lapunk szépségversenyét felvezető nap szépe márciusi csoportjának jelöltjeire. A legtöbb szavazatot Szabó Dóra kapta, amivel a zsűri is egyetértett.

Benkő Sándor

A márciusi hónap jelöltjeire honlapunkon regisztráció után lehetett csak szavazni. Olvasóink közül legtöbben a szombathelyi Szabó Dórára adták le voksukat, ezzel egyetértve döntött a zsűri is.

A 17 éves lány a Nagy Lajos gimnáziumban tanul, jövőre érettségizik. Gyógytornásznak szeretne továbbtanulni. Hobbija is a mozgásról szól, szereti a sportot, különösen a szertornát. Nem csak az iskolai testnevelés órákon, hanem versenyszerűen is tornázott. Azt is elárulta, hogy ha ideje engedi, eljár moziba, kedveli a jó filmeket.

Második lett a szintén 17 éves  Nagy Szandra, aki Sárváron tanul, szabadidejében gyakran hallgat zenét. Harmadik helyre választották olvasóink Magyar Alettát. A 19 éves sorokpolányi lány egyetemen tanul. 

A hónap szépe a Fresh optika jóvoltából gazdagabb lesz egy márkás napszemüveggel. Kuti Georginától egy kozmetikai ajándékutalványt kap, amit a sárvári szalonjában egy éven belül válthat be Dóra. A fődíjat pedig a büki Hotel Piroska ajánlotta fel március szépének.

Szabó Dóra egy két személyre szóló wellness hétvégét tölthet el a fürdőváros szállodájában, ahol már a második hónap szépét látják vendégül. Korábban Tóth Evelin töltött ott itt egy kellemes hétvégét barátjával.

Szépségversenyünk a nap szépeinek bemutatásával folytatódik, jelenleg az áprilisi csoport lányait láthatják olvasóink lapunk hátsó borító oldalán és a vasnepe.hu/szepsegverseny-en.

Itt olvashatók a versennyel kapcsolatos friss és korábbi információk, valamint a játék szabályzata és a szavazás menete is. Innen tölthető le a jelentkezési lap is, amit kitöltve kell a szerkesztőség címére néhány jó minőségű fénykép kíséretében visszaküldeni.

Terveink szerint az év végén egy hagyományos szépségversenyen szeretnénk a hónap szépei közül megválasztani 2012 Vas megye szépét. Márk Angelika, Tóth Evelin, Sziklai Rita, Stankovics Beáta, Lakatos Heni, Varga Enikő, Horváth Vanessa mellett már Szabó Dóra a biztos résztvevői a döntőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!