A legszebb, legviccesebb karácsonyi SMS-ek

Kaptál már karácsonyi sms-t? Ötlettelen módon azt akarod továbbküldeni? Ne tedd! Inkább válassz a sok-sok lehetőség közül!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!
 
Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Leszállt egy angyalka azt súgta nékem Gondolj most azokra kik szeretnek téged. Eszembe jutottál te és a családod Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!
 
 A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

 Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!
 
Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
 
...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!
 
Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szent Karácsony. Békés ünnepeket kívánok!
 
Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!
 
Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mammutfenyőt vettem! :)
 
Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen Boldog a Karácsony!
 
Békés, kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós Karácsonyt!
 
Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke! Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánok boldog ünnepeket!
 
Fenyőillat van a házban, dió, mák a friss kalácsban. Havas, téli puha álom, hóban lépeget Karácsony.
 
Sebesen közeleg a karácsony este, vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, legyen ott minden ami kell, s életed útját siker kísérje el.
 
Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!
 
Irigykedve néz a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!
 
"Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!"
 
"Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!"
 
Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!
 
A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!
 
Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.
 
Kívánd, hogy amott ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!
 
"Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!"
 
A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!
 
Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!
 
Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!
 
A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!
 
Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet, szívetekbe béke,lelketekbe nyugalom,legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!