Ártó áramtalanítás: kellemetlenség az Illés Akadémián

Szombathely - Éppen kiválasztót tartottak az Illés Akadémián, amikor az E.ON kikapcsolta az áramot. Utóbb kiderült, hogy a szolgáltató hibázott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az 1996-os korosztálynak tartottak kiválasztót hétfőn az Illés Béla Futball Akadémián, amikor megjelent az áramszolgáltató munkatársa, és arra hivatkozva, hogy az akadémia tartozik az E.ON-nak, kikapcsolta az áramot.

- Nagyon kellemetlen szituáció volt - fogalmazott Horváth Sándor, a focisuli technikai igazgatója.  Az ország minden részéből érkeztek gyerekek, az őket elkísérő rokonok szemtanúi voltak a szakember flegma viselkedésének. Próbáltam bizonyítani, hogy nincs tartozásunk, de nem hatotta meg az igyekezetem, elvégezte a munkát. 



Hétfőn este kikapcsolták az áramot az Illés Akadémián   Fotó: Jancsó András

Az E.ON szombathelyi ügyfélszolgálati irodájában viszont segítőkészek voltak, beismerték a hibát, visszakapcsoltatták az áramot. Kértem az ügyintőzőtől egy igazolást, és ezzel a papírral egyesével végigjártam a szülőket  bizonyítva, hogy nincs köztartozásunk. A hírünknek nem tett jót ez a történet, még gondolkodunk azon, hogy milyen lépéseket teszünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!