Autóalkatrész értékesítő lett Szeptember szépe

A Vas Népe olvasóinak szavazatai alapján lapunk második szépségversenyének második havi nyertese Biliczki Edina lett, aki Váton lakik, és autóalkatrészeket érékesít.

Benkő Sándor

Lapunk szépségversenyének szeptemberi jelölteire csütörtökön 24 óráig adhatták le olvasóink voksaikat honlapunkon. Az érdeklődés töretlen a verseny iránt, hiszen a Bánya cafés összejövetelen megint sokan vettek részt.

Nem csupán az érdeklődők, hanem a jelöltek közül is többen vettek részt, mint korábban. Érdekes, és már tendencia, hogy azok szerepelnek a legjobban az internetes szavazásokon, akik figyelemmel kísérik az eseményeket, és igénybe veszik a lapunk és a Bánya Café biztosította lehetőséget, hogy a szavazás lezárása előtt még egyszer bemutatkozzanak a közönség előtt, amiről be is számolunk. Ott volt a legutóbbi találkozónkon Ignéczi Titanilla, Boda Viktória, Kovács Dzsenifer és Biliczki Edina is, ők kapták a legtöbb szavazatot, és szinte az utolsó pillanatig éles verseny alakult ki köztük.

A győztes Biliczki Edina lett, 438 szavazatot kapott olvasóinktól. Edina Váton lakik, Szombathelyen dolgozik, és autóalkatrész-kereskedéssel foglalkozik.

Szépségversennyel kapcsolatban először jelent meg fotója az újságban. Édesanyja biztatására jelentkezett a versenyünkre, és    mint mindannyian a jelentkezők közül   ő is nagyon bízott abban, hogy nyerni fog. Nagyon örült akkor, amikor képe megjelent, tegnap pegig még jobban, amikor megtudta, hogy szeptemberben ő lett a legszebb. Biliczki Edinával és Gáncs Laurával, augusztus szépével együtt versenyünknek már két hónapgyőztese van.

A játék folytatódik, a részvételi feltételek és a jelentkezési lap honlapunkon megtalálható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!