Az igazán autómániásoknak - V8 autós hotel Németországban

Mindenkivel megeshet, hogy hosszabb-rövidebb időre egy autóban kellett nyugovóra térnie, Stuttgartban egy hotel külön erre szakosodott, természetesen kényelmesebb, négycsillagos kivitelben.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Talán már mindenkivel megesett, hogy hosszabb-rövidebb időre egy autóban kellett nyugovóra térnie. Ha az autóban alszunk, az jellemzően nyak- vagy hátfájással szokott végződni, s ha nagy is a négykerekű, mindenképp elgémberedett testrészekkel ébredünk - persze most nem a kisbuszok rakterében vagy egy limuzinban való alvásról beszélünk. Egy német szállodatulajdonos továbbgondolván az autók iránti szenvedélyt megépíttette a V8 Hotelt Stuttgartban, ahol az ágyak autók és a recepciótól az étteremig találkozhatunk különféle alkatrészekkel.

A szálloda berendezéseinek nagy részét autókból, vagy azok alkatrészeiből alakították ki, négycsillagos minőséget tartva, 34 szobával. Egy éjszakáért több mint 60 ezer forintnyi eurót kell kicsengetni, de a Daily Telegraph szerint nincs probléma a forgalommal, mert szinte minden korosztály megfordul a szállodában és sok, az egyébként közelben lakó vendég is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!