Baleset: három fiatal meghalt a Lágymányosi hídon (helyszíni videóval frissítve)

Három fiatal meghalt, három súlyosan megsérült a Lágymányosi hídon történt csütörtök hajnali balesetben, a híd Pestről Budára haladó oldalát lezárták a forgalom elől. Kiderült, hogy kik voltak az autó utasai és hova tartottak. Részletek!

MTI

 

Molnár Péter,  a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a híd Budai hídfőjénél egy személygépkocsi a forgalommal szemben hajtott fel a hídra, ahol összeütközött a Posta egy tehergépkocsijával. A teherautó a személygépkocsi baloldalába csapódott, az autóban utazók beszorultak a roncsok közé.

Az áldozatok és a sérültek, akik mind a személyautóban utaztak, fiatalok voltak: 90-es születésűek valamennyien. A helyszínen meghalt két lány és egy fiú, egy fiút életveszélyes, kettőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A forgalmat a Budára vezető oldalon a helyszínelés idejére leállították, mert a sérült járművek elfoglalják a két forgalmi sávot.

Mint utólag kiderült a tragikus baleset résztvevői a Jászsági Népi Együttes tagjai voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!