Bányából a világszépségverseny döntőjébe (képgalériával)

Pénteken lapunk második szépségversenyének októberi jelöltjeivel egy remek hangulatú közönségtalálkozót tartottunk a Bánya Caféban.

Takács Gábor

A szórakozóhelyen ott volt Gáncs Laura, Augusztus Szépe, valamint Biliczki Edina, akit az olvasók a szeptemberi jelöltek közül találtak a legszebbnek. - Nagyon boldog vagyok, hogy Szeptember szépe lettem. Munkám miatt sokat utazom a megyében, jólesik, amikor az ügyfelek gratulálnak. A megnyert ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványt sminktetoválásra szeretném beváltani - mesélte a váti lány.

Meghívásunkat kilenc hónap szépe jelölt fogadta el. Érdekes volt hallani, hogy egyes versenyzőket kimondottan foglalkoztat a modell-karrier, míg mások csupán jó buliként fogják fel a sorozatot.

Így van ezzel az elsőként bemutatkozó Németh Mercédesz, aki az érettségi után pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon szeretné folytatni a tanulmányait.

A következőként színpadra lépő Horváth Virginia épület-gépészetet tanul. Elmesélte, a tavalyi sorozatban indult a bátyja barátnője, ezután eldöntötte, hogy a második szépségversenyünkre nevez.

Varga Tímea érettségi előtt áll, utána az Egészségügyi főiskolára készül. - Az őszi szünetben jelent meg a fényképem az újságban. Anya, amikor meglátta, körbetelefonálta a családot. Sok pozitív visszajelzést kaptam, ez nagyon jólesett - mesélte Tímea.  

Lakatos Henrietta nagyon szereti a labdarúgó mérkőzéseket  és a Haladást. A Miss Foci Hungary verseny döntőjébe bekerült a vönöcki fodrásztanuló, itt majd az egyes maygar klubok legszebb lányai mérhetik össze az erejüket.

Dancsecz Viktória korábban elvégzett egy modelltanfolyamot. A szentgotthárdi Miss Nyár divatbemutatón többször fellépett.

Nyerki Viktória túl van már egy divatfotózáson. Tervei között szerepel a modellkedés, az iskola elvégzése után pedig a reklám-marketing területen szeretne dolgozni.

Az utána színpadra lépő Szoboszlai Vivientől megtudtuk, kereskedelem-marketing irányba tervezi a továbbtanulását, ha lesz rá lehetősége, szívesen kipróbálná magát a szépségiparban.

A virágkötőnek tanuló Draskovits Szilvia elmondta, az osztálytársain kívül még a tanárai is megjegyezték, hogy csinos fényképe került be az újságba.

Lampert Barbaráról tavaly nyáron készült portfólió.  A szombathelyi egyetem intézményi kommunikátor szakán másodéves, később rendezvényszervezéssel szeretne foglalkozni.

A műsorvezető Bartók Zoltán végül megemlítette, hogy Kocsis Korinnának, az első Vas Népe szépségverseny nyertesének a karrierje tavaly augusztusban a Bánya Café mélyéből indult el,  és a győzelme óta olyan magasságokig jutott, hogy a Miss Earth világgverseny Fülöp-szigeteki döntőjében ezekben a napokban képviseli hazánkat Manilában.

Olvasóinkat továbbra is arra biztatjuk, hogy voksoljanak kedvenceikre! Ezt még november 15-én éjfélig megtehetik a www.vasnepe.hu-n.

Továbbra is várjuk, a lányok, hölgyek, asszonyok jelentkezését a szépségversenyre. A részvételi feltételekről itt olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!