Burgenlandban gálázott az Arsenal

Ritzing - A 900 lelkes burgenlandi falu 5200 férőhelyes stadionjában hétfőn este a gyerekek ingyen, a felnőttek pedig 10-15 euróért láthatták az Arsenalt. Wenger ugyanazt a csapatot játszatta, mint a Rohonci úton, a londoniak 10:2-re nyertek. Sok magyar szurkolt a helyszínen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Almunia (Mannone 46. perc) _ Sagna, J. Hoyte, G. Hoyte Clichy (Randall 46.perc) - Traore (Lansbury 40.perc), Ramsey, Denilson (Walcott 46. perc), Wilshere - Bendtner (Simpson 46. perc), Vela összeállítású csapat  ugyanaz volt, mint amelyet Szombathelyen láthatott a közönség, alacsonyabb árakért. (Tribün 10-15 euró, VIP-jegyek 50-70 euró, gyerekeknek 12 évig ingyenes.) 

A 900 lakosú település határában felhúzott Sonnenseestadion-ban 3200-an látták az edzőmeccset. Az Arsenal harmadszor látogatott el Ritzingbe, 2005-ben például az igazán impozáns sportközpont avatóján rendezett találkozón 5:2-re nyertek.



A dán támadó, Bendtner a helyzet magaslatán. Egymaga négyet lőtt Fotók: Benkő Sándor

A hétfői mérkőzésen az Ágyúsok már az első percben gólt szereztek, és a szünetig hétig jutottak. A dán csatár, Bendtner négyet lőtt - és körülbelül kétszer annyi helyzetet ki is hagyott. A második félidő utolsó harmadában már visszavett a tempóból az angol csapat, így aztán Vitikult Válogatott névre keresztelt együttes második sora kétszer is betalált a az Arsenal nyári verziója ellen. 



Arsenal nyári tesztverzióban

A vége 10:2 lett, Bendtner négy, az Osasunaból visszahívott mexikói Vela három, a fiatal szélső középpályás Wiltshire kettő, Walcott pedig egy gólt jegyzett a laza tízesből A burgenlandiak közül a Deutschkreutz-ban játszó Martna és a ritzingi Foric írhatja be életrajzába, hogy betalált az Arsenal ellen.

Képgaléria a meccsről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!