Fegyveres rablás egy celldömölki utazási irodában (fotó)

Pénteken délután az egyik celldömölki utazási iroda és valutaváltóban dolgozó alkalmazottat egy férfi fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve és a bevétel átadására kényszerítette.

Vas Népe

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes
ellen, mert egy férfi pénteken délután, 15:03 óra körüli időben az egyik celldömölki utazási iroda és valutaváltóban dolgozó alkalmazottat fegyvernek látszó tárggyal fenyegetve a bevétel átadására kényszerítette.

A bűncselekmény során az elkövető valutát, illetve forintot vitt el, majd a Széchenyi utcában várakozó matt sötétkék színű Opel Omega típusú személygépkocsival távozott.


Az elkövető személyleírása:

20-30 év közötti, 185 cm magas, átlagos testalkatú, rövid, szőkés hajú, megnyerő modorú, ápolt külsejű  férfi, aki sem szakállat, sem bajuszt, sem pedig fülbevalót nem viselt. Ruházata terepszínű baseball sapka, kék színű farmer dzseki és nadrág. A fegyvernek látszó tárgy fekete színű volt.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a személyleírás vagy az elkövetőről rögzített képek illetőleg egyéb adatok alapján információval rendelkeznek a keresett személlyel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!