Haladás-Arsenal: hétfőn kezdődik a jegyárusítás

Szombathely - Július 27-én este héttől meccsel az Arsenal a Haladással a Rohonci úton. A jegyárusítás hétfőn indul, lehet már kapni belépőt 3 ezer forintért is. A szervezők a legerősebb Wenger-csapatot ígérik, de így volt ez tavaly is. Akkor azonban csak a tartalékok érkeztek Szombathelyre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szervezők a világsztárokkal teletűzdelt Arsenalt ígérik, úgy tájékoztatták portálunkat, hogy a többek között Fabregas-szal, Arsavinnal, Van Persie-vel  fémjelzett alakulat érkezik Szombathelyre július 27-én.

Az ígéret tavaly is ugyanez volt, ám akkor a 12 ezer néző csalódottságára csak a néhány minőségi játékossal megerősített Arsenal-tartalék futott ki a Rohonci út gyepszőnyegére.

Egy éve szép számmal jöttek szurkolók a szomszédos országokból, Ausztriából, Horvátországból, Szlovéniából is, de természetesen Budapestről és az ország más pontjáról is rengetegen keltek útra, hogy a helyszínen láthassák a Premier League egyik meghatározó együttesét.



A szervezők ígérete szerint idén tényleg a legerősebb Arsenal jön Fotó: Benkő Sándor

Fontos találkozó lesz a mostani Arséne Wenger számára, hiszen ezt követően már csak egy mérkőzésen lesz lehetősége felmérni, hol tartanak az övéi: az augusztus elején kezdődő rangos londoni Emirates Kupán, amelyen a Glasgow Rangers-szel és az Atletico Madriddal csapnak össze.

A július 27-én hétfőn 19 órakor kezdődő meccsre a belépőket - 3 ezer, 5 ezer és 8 ezer forintos árakon - hétfőn déltől kezdik majd árusítani, többek között a helyszínen, a Haladás-stadion pénztáraiban, de lesz lehetőség megváltani a tiketeket az Ibusz irodákban, a Libri hálózatban és természetesen interneten a www.jegyelado.hu oldalon is. 

A napi jegyvásárlók között a sztárok – többek között Fabregas, Arsavin, Van Persie – aláírásával ellátott Arsenal-relikviákat (mezek, labdák) sorsolnak ki, valamint a szerencsések belépőt nyerhetnek a londoniak egyik őszi hazai mérkőzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!