Haladás: kis híján kinyomták Schimmer Szabolcs bal szemét

A siófoki támadó hüvelykujja Schimmer Szabolcs bal szemében ért célt, szerencsére a hátvéd megúszta a fura akciót.

Vas Népe

Schimmer Szabolcs csupán 66 percet töltött a pályán Siófokon, a hátvéd nem jószántából kért cserét, nyomós oka volt a váltásnak - írja a www.haladas.hu. Schimmer bal szemébe furakodott ugyanis az egyik siófoki játékos hüvelykujja, a fura támadást követően a hátvéd nem hogy csillagokat, semmit sem látott. Szerencsére szombat estére szinte teljesen visszatért Simi látása, és bár vasárnap még mindig fájt a szemgolyója, már sokkal jobban érzi magát.

- A második félidőben hátulról beálltam a siófoki támadó mögé, aki szabadulni akart tőlem, így hátranyúlt és hüvelykujját - hozzáteszem, teljesen véletlenül - éppen belenyomta a bal szemembe - mesélte Schimmer Szabolcs a Haladás hivatalos honlapjának. - Megijedtem, hiszen hosszú percekig szinte semmit sem láttam ezzel a szememmel, nagyon fájt, és csupán foltokat érzékeltem. Orvosi stábunk antibiotikumot csepegtetett a szemembe, valamit javult a helyzet, de miután nem tudtam, mikorra jön rendbe a látásom teljesen, a biztonság kedvéért cserét kértem. Szerencsére estére már szinte semmi gond sem volt, most (vasárnap kora délután, a szerk.) még annyit érzek, hogy kicsit fáj, de ez már nem olyan vészes. Kaptam szemcseppet, antibiotikumot, ezeket használom is becsülettel, úgyhogy alakulok. Sajnálom, hogy nem lehettem végig a pályán, annak viszont nagyon örülök, hogy fontos győzelmet arattunk Siófokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!