Haladás-nyár: irány Ausztria!

Ausztriában edzőtáborozó ukrán, orosz, román csapatok mellett az osztrák Sturm Graz-cal és szinte biztos, hogy a német 1860 München együttesével is összecsap nyáron a Haladás Sopron Bank - adta hírül a haladas.hu

Vas Népe

Mint ismert, június 18-án hétfőn kezdi a felkészülést a 2012/2013-as bajnoki szezonra a Haladás Sopron Bank együttese - olvasható a www.haladas.hu oldalon. A játékosok, a szakmai stáb tagjai pihenőjüket töltik, ám a menedzsment nem tétlenkedik, egymást után köti le, vagy legalábbis próbálja lekötni a csapat felkészülési mérkőzéseit.

Mint azt Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól megtudtuk, a mieink igazán ütős, kemény ellenfelekkel találkoznak a felkészülési meccsek során. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tervek szerint a szomszédos Ausztriában edzőtáborozó ukrán, orosz, román és és osztrák együttesekkel is összecsapnak Tóth Péterék. Vagyis a Hali-drukkerek jelen állás szerint gyakrabban láthatják a csapatot Ausztriában, mint Szombathelyen.

Az alábbiakban igyekeztük összeállítani az edzőmeccsek sorát, de miután a külföldi együttesek ausztriai edzőtáborozását szervező menedzserek olykor menet közben is változtatnak a programon, ezért még módosulhatnak az időpontok. Ugyan még nem dőlt el - bár információink szerint biztosra vehető - hogy Király Gáborral a kapujában az 1860 München július 22-én játszik a Rohonci úton. A nagy érdeklődéssel várt Mainz-meccsel kapcsolatban nincs még aláírt megállapodás, így azt kérdőjellel jeleztük. A többi külföldi csapattal Ausztriában találkozunk, de a pontos helyszín még nem minden esetben ismert.


Jelen állás szerint a Haladás felkészülési mérkőzései a következőek.


Június 23. (szombat), 16.30, Zalalövő: Zalalövő - Haladás Sopron Bank

Június 26. (kedd), Ausztria, Söchau: Sturm Graz - Haladás Sopron Bank

Június 28. (csütörtök), Ausztria: Metallurg Donyeck (ukrán) - Haladás Sopron Bank.

Június 30. (szombat), Ausztria: Metallurg Zaporizhzhya (ukrán) - Haladás Sopron Bank

Július 3. (kedd), Ausztria Csernormorec Odessza (ukrán) - Haladás Sopron Bank

Július 6., Király Kupa, Király Sportlétesítmény

Július 11. (szerda), Ausztria : Panduri (román) - Haladás Sopron Bank

Július 14. (szombat), Ausztria, Bécs: FK Rosztov (orosz) - Haladás Sopron Bank

Július 18. (szerda),Rohonci út: Haladás Sopron Bank - Veszprém

Július 22. (vasárnap), Rohonci út, 18.00 vagy 19.00: Haladás Sopron Bank - 1860 München (német)

Augusztus 1., szerda: Haladás Sopron Bank - FSV Mainz ?


További zöld-fehér hírek a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!