Három vasi lány is a szépségkirálynő-jelöltek között

Budapest - Az RTL Klub televízió felhívására közel kétezer lány jelentkezett A Királynő című műsorba. A selejtezők után huszonnégyen maradtak, köztük három Vas megyei lány is. A május 21-i szépségválasztáson derül majd ki, hogy kinek a fejére kerül a királynőt megillető korona.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az RTL Klub felhívására közel kétezer fiatal lány döntött úgy, hogy szeretné megmutatni magát a képernyőn keresztül A Királynő című műsorban, amely egyben idén is a Miss World és a Miss Universe magyarországi döntőjének nagyszabású showműsora lesz. 

A nyolcszázra szűkített mezőny szebbnél szebb lányait két napon keresztül válogatta a mesterfodrászból, fotóművészből, sminkmesterből, modellekből álló zsűri. A lányok, akiknek nagy része első alkalommal vonult kifutóra, sokszor remegő lábakkal állt hetes csoportokban az ítészek elé. 

Keresztes Nikoletta kommunikációs menedzser elmondta, hogy a válogatás végén husszonnégy lány maradt, akikre két hét felkészítő tábor vár. Ezután három lánytól, (akik a legkevesebb fejlődést mutatják) búcsút vesznek, és majd a huszonegy jelölt száll a képzeletbeli ringbe a koronáért a május 21-i szépségválasztáson. 

Nikoletta elmondta azt is, hogy a Királynő címért három vas megyei illetőségű lány is versenyben van: Aryee Claudia, Kocsis Korinna és Kovács Nóra. 

Aryee Claudia édesapja ghánai, édesanyja szombahelyi gyermekorvos. Szombathelyen született, és érettségijéig itt is élt. Budapesten végezte el a kommunikációs főiskolát,  jelenleg egy PR cégnél dolgozik, ahol gyakorlati idejét is töltötte. 



Szeret atlétizálni, futni, teniszezett is, de azt már abbahagyta. Édesapja is jó  futó, Claudiával azt tervezik, hogy együtt futják le a félmaratont. Egyszer az apa rosszul lett a célba érése után, akkor lánya megfogadta, hogy nem engedi egyedül futni többet. 

Kocsis Korinnát nem kell olvasóinknak nagyon bemutatni, hisz lapunk tavalyi szépségválasztásának győztese volt, ő lett Vas Megye Szépe.  Három éves korában egy óvodai szépségversenyt is megnyert. A Miss Tini Hungary versenyen második lett. 



A 18 éves jákfai lány  jelenleg egy soproni középiskolában érettségizik, majd az írásbelik végén ő is csatlakozik a felkészítő tábor lakóihoz. 

Kovács Nóra huszonegy éves körmendi lány, a szombathelyi egyetemre jár, rekreációs szakot végez. Nagyon szereti a sportot, hét éves kora óta foglalkozik vele. Versenyszerűen táncolt, úszott, szereti a természetet, mint minden körmendi, rajong a Rábáért.  



Fotók: RTL Klub/Klinszky Gábor

Nóra több szépségversenyen, így a Miss Alpok-Adria és a Miss Balatonon is elindult. Imád motorozni, bár egyelőre csak szüleivel, de vágya, hogy megszerzi a jogsit. Alternatív színészként is bemutatkozott már. Nem kedveli a cicababákat, mert szerinte nem tartalmas az életük. 

Keresztes Nikoletta hozzátette, hogy a május 21-i showműsor keretében megrendezendő szépségválasztáson derül majd ki, hogy kinek a fejére kerül a királynőt megillető korona. Tehát azon az estén választják meg a Miss World Hungary (A Királynő), a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címek győztesét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!