Házkutatás Stohl Andrásnál

Nyomozati intézkedéseket folytat Stohl András házánál a dunakeszi rendőrség.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ezt Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője az MTI azon kérdésére válaszolta, miszerint igaz-e, hogy jelenleg házkutatást tartanak a színész házában. A szóvivő hozzátette, hogy a rendőrség péntekre ígér bővebb tájékoztatást.

Szombaton otthonából állította elő a rendőrség Stohl Andrást, mert hajnalban közlekedési balesetet okozott Budapest és Fót között. A dunakeszi kapitányság a meghallgatása után hazaengedte a színész-műsorvezetőt. Stohl a szemtanúk szerint a baleset idején láthatóan ittas volt. Az orvos szakértői vélemény szerint a vizsgálatok alapján közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban. A színész az MTI-nek azt mondta: rettenetesen sajnálja a történteket.

Dunakeszi rendőrkapitánya szerdán azt mondta: várhatóan pénteken gyanúsítottként hallgathatják ki a férfit. Péntekig biztosan várni kell arra is, hogy a levett vér- és vizeletmintából kimutatható-e bármilyen pszichotróp anyag, és időt igényel a balesetben súlyosan megsérült férfi állapotáról szóló orvos szakértői vélemény elkészítése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!