Január szépe, Simon Mária imádja az izgalmas filmeket

Olvasóink szavazatai alapján január szépe Simon Mária lett. A fiatal lány tanulással tölti mindennapjait, de már a szépségversenyünk döntőjére is készül. Január szépe szereti a filmeket és a zöld színt.

Bajdó Bettina

Simon Mária 1991. szeptemberében született. Szombathelyen él szüleivel és kutyájával. A fiatal szépségnek két nővére is van, ők azonban már kirepültek a családi fészekből.

- Jelenleg egy OKJ-s tanfolyamot végzek, marketing és reklámügyintézést tanulok - mondja Mária. - Egyéves a tanfolyam, utána szeretném majd főiskolán folytatni a tanulmányaimat. Általában reggel nyolckor kelek, hétfőn, kedden és csütörtökön délután megyek iskolába. A többi időt tanulásra fordítom. Hobbim nincs, a szabadidőmet a barátommal, a barátnőimmel és kedvenc kutyámmal, a másfél éves spánielemmel, Dorkával  töltöm.
 
Mária elárulja, sokáig táncolt, tíz évig hódolt a hip-hopnak, ám a tanulás miatt kénytelen volt abbahagyni. Büszke arra, hogy néha modellkedésre is felkérik, fellépett már Budapesten a Fashion Week rendezvényen is. Mária szereti a filmeket, a kedvence a Nekem 8 és a Született feleségek. Kedvenc színe a zöld, a szobája pedig narancssárga és rózsaszín színekben pompázik. Elmondja még, hogy nyáron sem unatkozott: sokat napozott és strandolt, valamint a barátokkal járt a Balatonnál is.

- A barátaim biztattak arra, hogy jelentkezzek a szépségversenyre - teszi hozzá a fiatal szépség. - Amikor először megjelent a fotóm az újságban, sokan felhívtak, hogy jó volt látni az arcom. Amikor pedig kiderült, hogy megnyertem az egyik fordulót, rengetegen gratuláltak. Bár voltam már kifutón, így nem ismeretlen ez a világ a számomra, mégis kicsit izgulok a döntő miatt. Elkezdtem én is a felkészülést, hetente háromszor elmegyek futni a testvéremmel.

Testkezelésre váltotta be ötvenezer forint értékű ajándékutalványát lapunk második szépségversenyének januári győztese. Simon Mária ritkán sminkeli magát, alapozót sohasem ken az arcára, hanem inkább szájfényt és szempillaspirált használ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!