Jennifer Aniston szépsége havi 8000 dollárba kerül

Jennifer Aniston túl a negyvenen is elképesztően jól néz ki. De hogy ez így legyen, nagyon sok pénzt is költ.

Vas Népe

Jennifer Aniston legutóbb a Men's Health magazin szavazásán nyerte el a világ legszexisebb nője címet - még Angelina Jolie-t is maga mögé utasította. Sokan próbálták már megfejteni, mi lehet a hollywood-i sztár titka. Beszéltek plasztikai műtétekről, botox-kezelésekről, de a színésznő mindent tagadott.

 

 

Az viszont biztos, hogy nem kevés pénzébe kerül Jennifer Aniston-nak, hogy így nézzen ki. A DailyMail információja szerint havonta 8000 dollárt költ magára és a testére a Jóbarátok egykori sztárja. Ez körülbelül 1784000 magyar forintnak felel meg. Hát kevés magyar hölgy engedhetné ezt meg magának.

De mi is kerül ilyen sokba, ha nincs benne a plasztikai sebész honoráriuma?

Először is Jennifer Aniston imád mozogni, sportolni, elsősorban a jóga jótékony hatására esküszik. Ehhez persze személyes tréner áll a rendelkezésére.

Aztán nagyon érzékeny a bőre. A napsütés hatására apró szeplők jelennek meg az arcán, ezért speciális krémre van szüksége. Ezen kívül használ különböző kenceficéket a ráncok ellen is. Persze kozmetikushoz jár, aki megmossa és megmasszírozza az arcát. Összesen körülbelül 2000 dollárt költ csak az arcára havonta.

És persze odafigyel arra, mit és mennyit eszik. Ebben saját étkezési tanácsadó áll a rendelkezésére, szinté nem kevés pénzért.

Szóval a szépségnek ára van. Mégpedig magas ára. Még szerencse, hogy jól fut Jennifer Aniston szekere!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!