Ki lesz Június szépe?

Ki lesz Vas megye szépe júniusban? Ki lesz szépségversenyünk tízenegyedik döntőse? Olvasóink 2008 július 1-től június 15-éig adhatják le voksaikat lapunk szépségversenyének júniusi jelöltjeire. Szavazzon Ön is!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szépségverseny utolsóelőtti (júniusi) fordulójában 26 hölgy fotóit mutattuk be az olvasóközönség számára lapunk nyomtatott és online változatában egyaránt. Július elsejétől egészen július 15-ig adhatják le voksaikat az önök által legszebbnek, legszimpatikusabbnak vélt jelentkezőre. A legtöbb szavazatot elért hölgy nem csupán a Hónap szépe címet vívja ki magának, hanem értékes nyereménnyel is megjutalmazzuk, illetve 2008 nyarán részese lesz annak a 12 hölgyből álló társaságnak, akik az Év szépe címért fognak versengeni.

Egy szavazó egy hölgyre akár többször is voksolhat, azonban a szavazatok leadása napi szinten korlátozva van: egy  IP címről 12 óra elteltével  lehet csak újra voksolni.

A szavazataikat a kiválasztott hölgy képe alatti "Szavazat leadása" felíratra kattintva adhatják le az alábbi címen: http://www.vasnepe.hu/szepsegverseny/200806

júniusben bemutatott lányokra értelemszerűen majd 2008 július 1-től július 15-ig lehet majd voksolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!