Lemezszerződést kötött a Metalmovers

Új lemezre kötött ünnepélyesen szerződést kedden a helyi Metalmovers csapat a Hammer Records kiadóval. Az ilyen ügylet manapság a fehér holló kategóriába tartozik.

Kozma Gábor

A Művészetek Házában láthatóan örült a kemény zenében utazó formáció, s ez nem is csoda: a válság miatt alig-alig kötnek feltörekvő csapatokkal szerződést a kiadók. S ha igen, annak oka van. Erről is szólt az aláírást megelőző tájékoztatón a kiadó művészeti vezetője, Moldoványi János.

- Tény, hogy a független kiadók közül egyedül maradtunk állva. Ez annak köszönhető, hogy a metálos rockerek  kitartanak kedvenceik mellett, megveszik hanghordozóikat. Tehetségesnek tartjuk a szombathelyi formációt, és bízunk sikerükben.

Elhangzott, hogy a stúdióba vonulástól a hanghordozó polcra helyezéséig a kiadóé minden dolog, majd a  zenekarnak kell bizonyítania. Ez utóbbira a menedzser Standy Miklós tett ígéretet, mondván: elszánt és kitartó csapat a Metalmovers, hetente minimum négyszer próbálnak. Ezt követően aláírták a dokumentumot, majd egy dal is felcsendült az új lemezről.

A metál-banda helyi rajongótábora szélesedik. Frontember Horváth Gergő (Joker) énekes, a dobnál Standy Miklós ül. Horváth András és Standy Krisztián gitározik, Dávid Tibor a basszista. A szövegeket Barabás Gábor szerzi, a billentyűnél Lakics Ádám. Mától már komoly a tét, újabb vasi rockbanda törhet a hazai élvonalba.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!