Lemondott Csertői Aurél - Róth Antal lett a Haladás edzője

Szombathely - Lemondott Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője. Kedden délután a szurkolói ankéton pedig bejelentették, hogy Róth Antal irányítja a továbbiakban a szombathelyieket.

Pum András

Kedden délután a szurkolói ankéton bejelentették, hogy Róth Antal lett a Haladás edzője. Az első edzést szerdán 16 órától tartja.

Délelőtt arról tájékoztatta Tóth Mikós, a Haladás klubmenedzsere honlapunkat,  hogy Csertői Aurél, a csapat eddigi vezetőedzője benyújtotta lemondását, amit a klub elfogadott. Egyelőre Németh Zoltán, az eddigi pályaedző irányítja az edzéseket.

-
Aurél már a szombati mérkõzést követõen benyújtotta lemondását, mint elmondta: úgy véli, azzal tud a legtöbbet segíteni a csapatnak, ha feláll a kispadról - jelezte Tóth Miklós. - Azonban a tulajdonosi kör ekkor még egyértelmûen nem fogadta el a lemondását, és még vasárnap is érvek, ellenérvek hangzottak el a döntéssel kapcsolatban. Végül aztán vasárnap estére véglegesség vált a döntés: a klub elfogadta a lemondást, és közös megegyezéssel szerzõdést bontott a szakemberrel. 

- A döntés azonban csak ma délelõttre vált publikussá. Mindannyiunkat az vezérel, hogy a Haladás minél elõbb elkerüljön az utolsó helyrõl, Csertõi pedig úgy gondolta, hogy jelen helyzetben ezzel tud a legtöbbet segíteni a csapatnak. Ami Csertõi megítélését illeti: csak az õ szavait tudom idézni, amikor egyszer azt mondta: nincs jó, vagy rossz edzõ, a trénereket az eredmények minõsítik. Nos, véleményem szerint Csertõi Aurél a Haladás történetének legeredményesebb edzõje volt -fogalmazott Tóth Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!