Ligakupa-mérkőzés az Üllői úton: a Fradi vendége a Haladás

A Haladás NB I-es labdarúgócsapata kedden, 19 órás kezdéssel Ligakupa-meccset játszik a Ferencváros vendégeként (csúsztatva: Sport1, 21.30).

Tóth Gábor

 A Haladás negyedik mérkőzésre készül a sorozat középdöntőjében, és eddig szerény teljesítménnyel rukkolt elő. Kikapott a Paks (3:2) és az Újpest (2:0) vendégeként, hazai pályán ikszelt a Pakssal (0:0). A Ferencváros eddig egy Ligakupa-meccset tudott le, döntetlent játszott a vendég Pakssal (1:1). A felek egyébként a bajnokság tavaszi nyitómeccsén összecsaptak, akkor az FTC nyerte (2:1) a fővárosi találkozót. A Haladás már csak óriási szerencsével érhetné el a továbbjutást jelentő első helyet a csoportban, a Fradinak pedig van elég gondja a bajnokságban (szó se róla, a Haladás hasonló cipőben jár...), így egyik csapat sem fordít komolyabb figyelmet a Ligakupára, jelentősebb tétje tehát nincs a meccsnek.
 
- Szeretnénk végre jobban, eredményesebben szerepelni a Ligakupában - jelezte Róth Antal, a Haladás trénere. - A mérkőzésnek talán a hazai pályán játszó, bővebb kerettel rendelkező FTC az esélyese, de mi szeretnénk felborítani a papírformát. Sajnos a hétvégi bajnoki után tovább nőtt a sérültjeink száma: Tóth Péterre combizomhúzódás, Simon Attilára derékbántalmak miatt nem számíthatok.

A várható kezdőcsapat: Szép - Csontos, Kuttor, Paternotte, Devecseri - Lattenstein, Rajos, Iszlai, Diouf  - Irhás, Skriba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!