Mikulás napi vízóracsere a fűtetlen nyaralókban

Fűtetlen, víztelenített hétvégi nyaralókban Mikulás napján cserélne vízórákat a Vasivíz Zrt. Kőszegen, a Szabó-hegyen. A javarészt idős nyaralótulajdonosok nem értik, miért most.

Vas Népe

Felháborodott olvasó kereste meg portálunkat, azt sérelmezi, hogy a Vasivíz Zrt. miért télen cserélne vízórát a Szabó-hegyen található hétvégi nyaralókban.

Levélírónk arról számol be, hogy a szolgáltató azt kérte tőlük: legyenek december 6-án reggel nyolc és délután három óra között hétvégi házukban.

Panaszosunk szerint a Vasivíz Zrt. kérése azért is szinte megoldhatatlan, mert októbertől már nem jár busz a Szabó-hegyre, a vasútállomástól pedig közel öt kilométerre esik a nyaralósor.

A tulajdonosok fele idős szombathelyi lakos, jómagam gerincműtött vagyok, írja Pintér Tibor, aki szerint a munkáltatók sem szívesen adnak egy nap szabadságot egy pár perces vízóracsere miatt. Olvasónk azt is fájlalja, hogy jelezte a problémát a szolgáltatónak, de nem érkezett rá válasz. Szerencsésnek tartaná, ha utólag átgondolnák a döntést.

Megkerestük a Vasivíz Zrt-t.

- A Vasivíz Zrt. a vízmérők cseréit ütemezetten végzi, egész évben. Ilyen speciális esetekben, a kellemetlenségek elkerülése érdekében bármikor lehetőséget adunk fogyasztóinknak, hogy ingyenesen hívható zöld számunkon (06 80 201-232) előzetesen időpontot egyeztethessenek kollégáinkkal - válaszolta érdeklődésünkre Zsebők Györgyi, a cég kommunikációs referense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!