NB II.: igazságot tenne Gyirmóton a Haladás II.

Az NB II. 11. fordulójában vasárnap 15 órakor a 6. Haladás II. a 4. Gyirmót vendége lesz

Pum András

A gyirmótiak hosszú évek óta kacérkodnak a feljutással, de valamiért mindig megtorpannak az NB I. kapujában. Nyilván idén is a bajnoki cím a cél, és odahaza bizony ennek megfelelően teljesít a Csank-gárda: mind az öt bajnokiját megnyerte. Idegenben viszont egy-két vereség máris becsúszott a sárga-kék alakulatnak, melyet az ex Haladás-futballista Nagy II., Oross, vagy a volt FTC-játékos, Balog is erősít. A Haladás II. legutóbb is Győr-Moson-Sopron megyében, az ETO II. otthonában vizitált - akkor 2-1-re nyert. Borítékolható: ezúttal sokkal, de sokkal nehezebb dolguk lesz a vasiaknak - olvasható a haladas.hu oldalon.

- Számomra egyáltalán nem meglepetés a Gyirmót remek hazai szereplése, az már sokkal inkább, hogy idegenben nem ugyanolyan jól teljesít - mondta Tóth László, a  Haladás II. trénere a zöld-fehér csapat hivatalos honlapján. - Messze kimagaslóak az anyagi lehetőségeik, biztos vagyok benne, végig harcban lesznek a bajnoki címért. Minden tisztelem a gyirmóti csapaté, és Csank Jánosé, akivel nagyon jó viszonyban vagyok, valamilyen szinten a példaképem is. Természetesen valamennyi meccsen az a célunk, hogy irányítsuk a játékot, de biztos vagyok, hogy a hazaiaknak is ez a tervük vasárnap. Ugyanakkor mellettünk szól játékosaink átlag feletti gyorsasága, ami a rutinos gyirmóti védők mellett hatásos fegyver lehet. A Puskás Akadémiától két,- a Tatabányától három pontotot vettünk el, úgy fair, ha a Gyirmótot sem hagyjuk ki a "jóból". Szeretnénk igazságosak és a mérleg nyelve lenni a feljutásért vívott küzdelemben. Czafit felépült, Kalász elkezdte az edzéseket, és ezúttal számíthatok az öt sárga lapja miatt az NB I-es bajnokit kihagyó Iszlai Bencére, és az eltiltott Simon Ádámra. Fehér Zoltán is szerepelne, de ő sajnos kisebb sérüléssek bajlódik.

Tóth László péntek esti hívásunkkor még nem tudott kezdőcsapattal szolgálni, de a Haladás-Pécs (1:1) NB I-es bajnokit követően már kikristályosodott, hogy kiket kap meg a felnőtt csapattól. Mint azt Balogh Gyula technikai vezető honlapunknak elárulta, a Haladás II. a Mursits - Zsirai, Jagodics M., Iszlai, Farkas - Szeles, Simon, Szakály - Gyurján B., Czafit, Németh M. összeállításban kezd. A cserék: Gyurján M., Tóth L., Fider, Dallos, Rácz, Hanzl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!