Nézze meg a kedvencek versenyének eddigi indulóit!

Sokan neveztek kedvencükkel új versenyünk első napján. A fotók közül szemezgettünk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A gazdiknak nincs más dolguk, mint feltölteni pár fényképet kutyájukról vagy macskájukról, s utána már csak izgulni kell, hogy a kiírt három hét alatt a legtöbb szavazatot kapják.

A versenyre nevezhetnek kutyákkal:

Ide kattintva megtekintheti a versenyre benevezett kutyák fotóit.

Vagy macskákkal:

Ide kattintva megtekintheti a versenyre benevezett macskák fotóit.

Egy harmadik kategóriában (Ki hasonlít legjobban a kedvencére?), pedig a gazdik és kedvenceik közös fotóit várjuk, ha úgy érzik hasonlítanak egymásra:

Ide kattintva megtekintheti az egymásra hasonlító gazdik és kedvenceik fotóit.

A játék menete: a fotók március 9-től március 31-ig tölthetőek fel. (A fényképek szerkesztői ellenőrzés után kerülnek ki a portálunkra.) A feltöltött jelöltekre április 1-jétől 23-ig várjuk a voksokat.  A játékunk közönségszavazás, vagyis az interneten a legtöbb szavazatot elnyerő nevezettek közül kerülnek ki győzteseink. A szavazás végeztével kategóriánként kihirdetjük az első 3 helyezettet, akik az alábbi ajándékokban részesülnek:

I. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány
II. helyezett: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány
III. helyezett: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A játékban csak természetes személyek vehetnek részt – kivéve a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereményeket terhelő adókat, illetékeket a kiadó fizeti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!