November szépe, Moldován Arabella az informatika iránt érdeklődik

Szépségversenyünk novemberi nyertese Moldován Arabella lett. A fiatal szépség webgazdaságot tanul, s szeret moziba járni, s énekelni.

Bajdó Bettina

Moldován Arabella 1992. januárjában született Szombathelyen, s most is a vasi megyeszékhelyen él. A 18 éves lány a Teleki Blanka Szakközépiskola 11. osztályos tanulója, informatikát és webgazdaságot tanul. Érdekli az újságírás, s a honlapszerkesztésben is vannak tapasztalatai.

- Nagyon szeretek mindent, ami az informatikához kapcsolódik - mondja november szépe. - Éppen ezért választottam ezt az újonnan induló szakirányt. Heti 11-12 órában tanulok informatikát, s úgy tervezem, hogy ezen a vonalon tanulok majd tovább is. Nem Szombathelyen képzelem el a jövőmet, vagy Budapesten, vagy Győrben szeretnék majd továbbtanulni. A napjaim általában ugyanúgy telnek, reggel korán kelek, s megyek a suliba, majd hazajövök, s leülök a számítógép elé. Az internet nemcsak a tanulásban segít, a barátaimmal is ezen keresztül tartom a kapcsolatot. -

Arabella elárulja, nincs hobbija, éli a 18 évesek életét. Ha akad egy kis szabadideje a tanulás mellett, akkor azt a barátaival tölti. Úgy él, mint egy átlagos tini lány: olvasgat, szeret bulizni, moziba járni, s énekelgetni. Óvodás kora óta szíve csücske az éneklés, tavalyig tanárnál képezte a hangját, azonban egyelőre befejezte az éneklést, most a tanulmányaira koncentrál.

- Nyáron nem voltam külföldön, viszont jutott idő a kikapcsolódásra és a bulizásra is - folytatja Arabella. - A Balatonnál is eltöltöttem pár napot, bár itt nem volt időm a pihenésre, sokat buliztunk a barátaimmal. Nemrég elkészült rólam egy fotósorozat, s a fotós bíztatott, hogy jelentkezzek a versenyre. Úgy gondoltam, hogy nincs mit veszítenem, s ebben a szüleim is maximálisan támogattak. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy novemberben én nyertem el leginkább az olvasók tetszését. Eddig nem voltam még szépségversenyen, ismeretlen ez a világ számomra. Egy kicsit izgulok is már a döntő miatt, mivel nem tudom, hogy mire számíthatok. -

Arabella hozzáteszi, nyáron nem jutott ideje a rendszeres testmozgásra, azért, ha volt ideje elment futni és felüléseket is csinált. Most viszont nekiállt a rendszeres testedzésnek, s kozmetikushoz is jár. Szoláriumba is bejelentkezett, hogy ne hófehéren kelljen majd a november 6-ai döntőben a zsűri elé állnia.  A döntőbe bekerült lányokkal jó kijön, s alig várja már, hogy elkezdődjenek a próbák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!