Öt osztrák gól a fagyban: Admira Wacker - Haladás Sopron Bank 5:0

Előkészületi-mérkőzésen a Haladás Sopron Bank 5:0-ra kikapott a tízcsapatos osztrák elsőosztály ötödik helyén álló Admira Wacker vendégeként.

Tóth Gábor

Trenkwalder Admira Wacker - Haladás Sopron Bank 5-0 (2-0). - Schwadorf, műfüves pálya, 50 néző.

Haladás Sopron Bank:
Gőcze (Rózsa, 45.) - Schimmer (Búrány, 45.), Guzmics, Korolovszky (Horváth A., 45.), Tóth P. - Nagy G., Rajos, Sluka (Iszlai, 45.) - Nagy D., Kenesei (Oross, 45.), Sipos (Radó, 45.). Edző: Artner Tamás.
 

A Haladásból a kisebb sérüléssel bajlódó Goran Vujovics és Kulcsár Kornél, valamint a beteg Halmosi Péter hagyta ki a nagy szélben, metsző hidegben rendezett találkozót. Amelyet egyébként remekül kezdett a Haladás, Kenesei Krisztián a 10. és a 20. percben is komoly ziccert hagyott ki. A hazaiak egy erősen véleményes 11-essel szereztek vezetést a 35. percben (1-0), majd három minutum elteltével egy lesgyanús szituációból tovább növelték az előnyüket. Fordulás után nem tudott újítani a Haladás, így az osztrákok végül biztosan nyertek. - Gólszerzők: Sabitzer (2), Jezek, Sulimani, Ouedraogo.
 

- Egy erős ellenféllel találkoztunk, amely néhány nap múlva már bajnokit játszik, tehát csúcsformában várt minket, ráadásul élvezte a hazai pálya minden előnyét - értékelt Artner Tamás. - Mi ezúttal fáradtan mozogtunk, ráadásul kijöttek a hibáink, amit az Admira kíméletlenül büntetett. A hozzáállásra ezúttal sem lehet panaszom, de kiderült, hogy sokat kell még dolgoznunk. Erre pedig a Telkiben lesz lehetőségünk. Szükség van erre az edzőtáborra, egyedül az bosszant, hogy a nagy hideggel, a széllel Telkiben is meg kell majd küzdenünk.

Tudósított: Vörös Csaba.

Még több Hali-hír a zöld-fehérek hivatalos honlapján, a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!