Ötöt kaptak a vasiak: Budapest Honvéd - Haladás Sopron Bank 5:1

Az MLSZ edzőcentrumában kedd óta dolgozó Haladás NB I-es labdarúgócsapata a Honvédtól kapott ki felkészülési meccsen. A zöld-fehérek pénteken térnek haza.

Vas Népe

Budapest Honvéd - Haladás Sopron Bank 5-1 (3-0). - Budapest, Bozsik-stadion, 150 néző, vezette: Antal.

Haladás: Gőcze - Schimmer (Búrány, 45.), Guzmics, Horváth A., Tóth P. - Nagy G. (Iszlai, 45.), Rajos (Jagodics, 69.), Halmosi (Ugrai, 60.) - Nagy D. (Sluka, 45.), Kenesei (Oross, 45.), Sipos (Vujovics, 45.). Edző: Artner Tamás.

Gólszerzők: Ceolin a 10., Hadzic a 11., Délczeg a 25., Ivancsics a 47., Horváth A. (öngól) az 56., ill. Oross (11-esből) a 90. percben.
 

A Haladás nagyon fáradtan mozgott, a gyorsabb, pontosabb hazaiak pedig ezt kihasználva szűk 30 perc alatt elintézték a meccs sorsát. A folytatásban rendezte sorait a Haladás, sőt, fokozatosan átvette az irányítást.

A második félidőben például négy-öt komoly ziccert dolgoztak ki és hagytak ki  a zöld-fehérek - de a gólokat a jobb erőnléttel bíró fővárosiak lőtték. Oross Márton utolsó percben, 11-esből szerzett találata már nem osztott, nem szorzott.

- A Honvéd megérdemelten győzött - fogalmazott Artner Tamás, a Haladás trénere. - A játékosaim most kapják a fizikai csúcsterhelést, nem kell csodálkozni azon, hogy úgy másfél hete fáradtan mozognak. Ráadásul a fáradtság miatt fejben is le vagyunk lassulva, így fordult elő, hogy elkerülhető gólokat kaptunk, a mi helyzeteinknél pedig rendre rossz döntéseket hoztunk. Nem kell megijedni, jó egy hét múlva már sokkal jobban fogunk kinézni, sokkal stabilabb teljesítményre leszünk képesek.  

További infók a zöld-fehérekről a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!