Prima Primissima: Lazáry Györgyné a közművelődés kategória egyik jelöltje

Megyei primákat választ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vas megyei szervezete. A három kategória jelöltjeit egyesével mutatjuk be. Az oktatás, közművelődés kategória egyik jelöltje dr. Lazáry Györgyné pszichológus, igaszságügyi pszichológusszakértő, családterapeuta, tanár.

Varga Nóra

A Vállalkozók Országos Szövetségének megyei küldöttgyűlése ebben az évben is három: kultúra és művészetek, tudomány, valamint oktatás és közművelődés kategóriában állított jelölteket. Az oktatás, közművelődés kategória   egyik jelöltje dr. Lazáry Györgyné pszichológus, igaszságügyi pszichológusszakértő, családterapeuta, tanár.

- Hatvanban jártam általános iskolába, a középiskolában jól tanultam, rengeteget olvastam - mondta el dr. Lazáry Györgyné. - Mindig is pszichológiát akartam tanulni, amikor leérettségiztem még nem volt nappali pszichológia képzés hazánkban, így a gyógypedagógiai főiskolára iratkoztam be. A diploma után a hatvani kisegítő iskolában helyezkedtem el. 1980-ban költöztünk Szombathelyre.

Lazáry Györgyné dolgozott a szombathelyi kisegítő iskolában és a gyermekideggondozóban. 1987-ben egyetemre ment pszichológiát tanulni, majd tagja volt a lelkisegély telefonszolgálatnak. 1991-ben kollégáival megnyitotta a magánrendelőjét, felnőtteket, gyermekeket, pszichés- és szenvedélybetegeket gyógyít. 1992-től a Pécsi Tudományegyetem Szombathelyi Képzési Központ szociális szakán tanít. 

Olvasóink a jelöltek közül a honlapunkon és a hamarosan megjelenő szavazólapon közönségdíjast választhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!