Randi a februári versenyzőkkel és a hónap szépeivel (képgalériával)

Csinos tanulólányok, masszőr és időgép építő. Pénteken este lapunk szépségversenyének újabb közönségtalálkozóját tartottuk, ezúttal a szombathelyi Cinema Caféban találkoztunk a február hónap jelöltjeivel.

Takács Gábor

A februári versenyzők közül először a csepregi Lakics Klaudia mutatkozott be, aki a szombathelyi Teleki Blanka Szakképző Iskola tanulója, megtudtuk, hogy fogorvos szeretne lenni, szabadidejében pedig sokat kosárlabdázik.

A versenyszerűen atletizáló Vörös Adrienn a Savaria Egyetemi Központ orosz-horvát szakos tanulója, tolmácsnak készül. Szeptemberben Volvogradba utazik, egy cserediák-szemeszter programban vesz majd részt.

Nádasdról érkezett a találkozóra a masszőrként dolgozó Fejes Márta, hobbija a lovaglás és az aerobic. Édesanyja küldte be fényképét a szerkesztőségünkbe, így teljes meglepetés volt számára, hogy megjelent lapunk hátsó oldalán a fotója.

A szombathelyi egyetemistától, Szita Violától megtudtuk, hogy amikor ideje engedi, rajzol, selymet és üveget fest. Kedveli a jó filmeket, a színházat, az őrült fanatikus művészeket. Jelenleg időgépet épít, a múlt nem igazán érdekli, annál jobban a jelen és a jövő.

A februári jelöltek megismerése után szép lassan a Weörös Sándor Színház és a Vasi Aligáror mérkőzésén hostessként szereplő korábbi hónap szépei is átértek a közönségtalálkozóra. Devecser Anikó, a Vas Megye szépségverseny különdíjasa az idei budapesti Operabál élményeit osztotta meg velünk, ahol az éjféli  tombolahúzásnak segédkezett.

Hosszú idő után ismét ellátogatott a közönségtalálkozóra Vas Megye szépe, Kocsis Korinna, a jákfai szépség tavaly a Fülöp-szigeteken hazánkat képviselte a Miss Earth szépségversenyen. Elmesélte, hogy a verseny közönségszavazásán 85 lány közül a második helyen végzett. Továbbra is folytatja kozmetikusi tanulmányait, mellette a mindennapjait a szépségiparral kapcsolatos felkérések teszik ki.

Első sorozatunk hónap szépei közül Németh Fanni arról szólt, hogy gőzerővel készül az érettségire, Pávolics Mártától pedig megtudtuk, hogy jelenleg Szombathelyen az egyik Fő téri drogériában dolgozik. Auer Szabina a munka mellett Sopronban erdészeti szakon tanul, míg Majcsenitz Kitti lassan befejezi a fogászati szakasszisztens képzést. Takács Anna elmondta, hogy a Pécsi Tudományegyetem csecsemő-és kisgyermek-gondozó szakán ősszel kezdte el a tanulmányait.

Március 15-éig még lehet  voksolni  a februári jelöltekre, akik közül olvasóink szavazatai alapján kerül ki a hónap szépe.

Itt megtekintheti a közönségtalálkozón készült képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!