Réka lett a Savaria Egyetemi Központ Szépe (képgalériával)

Szombathely – A Savaria Egyetemi Központban első alkalommal megrendezett szépségversenyt a keszthelyi Németh Réka nyerte. Udvarhölgyei Csanádi Beáta és Gál Katalin lettek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Savaria Egyetemi Központ Dísztermét szerda késő délután zsúfolásig megtöltötték a hallgatók, az intézményben első alkalommal megtartott egyetemi szépségverseny kezdetére.

A megmérettetésen hét lány mutatta meg utcai és estélyi ruhában, valamint bikiniben a bájait. A hangulatos verseny végén először Csanádi Beátát szólította színpadra a műsorvezető, a bocföldei lány nyerte a Vas Népe közönségdíját, egy ajándékkosarat. 



A Vas Népe különdíjasa és a verseny második helyezettje Csanádi Beáta

Majd  a verseny legizgalmasabb pillanatai következtek, az eredményhirdetés. Az első alkalommal megrendezett Savaria Egyetemi Központ szépségverseny harmadik helyezettje a zalalövői Gál Katalin lett. A képzeletbeli dobogó második helyén Csanádi Beáta végzett. A zsűri győztesnek a 19 éves Németh Rékát választotta, aki az egyetem rekreáció és egészségfejlesztés szakára jár, illetve olasz tanári szakon is tanul. 



Harmadik helyen a zalalövői Gál Katalin végzett  

 - Rendkívül boldog vagyok, arra számítottam, hogy az első három között leszek, de a győzelem nagyon meglepett. Ez volt az első szépségversenyem, ennél jobb bemutatkozásról álmodni sem lehet a kifutón – mesélte a verseny után boldogan Réka.




A Savaria Egyetemi Központ szépe, Németh Réka   Fotó: Garai Antal 'Atom'

A versenyről képgalériát itt talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!