Répce szépei: Bettina egy szépségversenyen különdíjat kapott (5.)

<b>Kapuvár</b> - Patyi Bettina második szépségversenyére készül. Ősszel a Miss Rózsa viadalon különdíjas lett. Érettségi után pszichológia szakon szeretne továbbtanulni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A tizenhat éves Bettina a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium második osztályos tanulója. Szeret sportolni, szabadidejében kézilabdázik, korábban pedig versenyszerűen atletizált.

- A gimnázium után pszichológia szakon szeretnék továbbtanulni. Mindenképpen olyan munkahelyen lenne jó elhelyezkedni, ahol emberekkel tudok foglalkozni - meséli Bettina. 



Arról is beszél, hogy ősszel Répcelakon már indult a középiskolásoknak megrendezett Miss Rózsa szépségversenyen, ahol különdíjas lett. 

- Nagyon várom már a Répce szépe megmérettetést. Egy kicsit izgulok, de mivel van már tapasztalatom szépségversenyről, így remélem, hogy nem lesz gond a színpadi szerepléssel - teszi hozzá a kapuvári versenyző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!