Szépségeink hétköznap is nőiesen öltözködnek

Hétköznapi viseletet választottak maguknak lapunk szépei pénteken. A négy lányt elkísértük a próbára, ahol a Vas Népe szépe versenyre az első fellépő ruhájukat választották ki.

Greiner-Csapó Júlia

Grebenár Klaudiát  tavaly decemberben, Simon Máriát januárban, Moldován Arabellát novemberben, Szoboszlai Vivient pedig októberben találták a legszebbnek lapunk olvasói. Akárcsak egy tündérmesében, a lányok kedvükre válogathattak a csodás ruhadarabok, ékszerek, sálak, táskák, cipők  között a belvárosi e ' Style's olasz divat üzletben.
Ki ne irigyelné a gyönyörű lányokat, hiszen Abért Eszter, az üzlet tulajdonosa szebbnél szebb ruhákba öltöztette őket.
- Miután beszélgettem a lányokkal, és közelebbről megismertem őket, az arcukhoz, az alkatukhoz, a hajuk színéhez  illő ruhadarabokat mutatok nekik  - meséli Eszter.  - Nagyon fontos, hogy jól érezzék magukat a kiválasztott ruhákban, cipőkben. -

Grebenár Klaudia a hétköznapokon is szeret nőiesen öltözködni. Legszívesebben inget és nadrágot hord magassarkúval. Fémallergiája miatt műanyag gyöngyből készült ékszerekkel dobja fel az öltözékét.

November szépe, Moldován Arabella a szépségversenybe nevezése óta - saját bevallása szerint - kerüli a sportos ruhákat, és igyekszik minél nőiesebben öltözködni. Az egyszerűbb szabású, lehetőleg fekete darabokat szereti, sok kiegészítővel.

Simon Mária nagyon szereti a szép sálakat, karkötőket. Hétköznap nadrágban, sportosan érzi jól magát. A magassága, valamint az ősz miatt ő egy lapos sarkú csizmát választott, míg a többiek mind körömcipőben voltak.

- Izgalmasnak találom az állatmintás ruhadarabokat - meséli Szoboszlai Vivien. A nagy táska nála nélkülözhetetlen a hétköznapokban, ékszerként csak órát hord. A versenyre most egy krémszínű, a hétköznapokban is elegáns összeállítást választott.

A ruhapróbák alatt a négy lány összebarátkozott. Volt idejük megismerni egymást, és szívesen találkoznak egy kávé erejéig Szombathelyen, ha az idejük engedi.

Miközben ők a tükörben nézegetik magukat, fel- és leveszik a legkülönbözőbb mintájú, anyagú  és szabású ruhadarabokat, addig megtudom, hogy még ilyenkor is versenyeznek egymással, és méregető szempillantásokat vetnek a másikra.

A boltban előkerülnek a mellények, amelyek nemcsak igen mutatósak, hanem hasznosak is az őszi időjárásban. Széles, nagy csatos övekkel hangsúlyozzák ki még jobban a darázsderekukat a lányok. Testhez álló, leheletvékony nadrágokat hordanak, és  izgalmas ékszereket. Egy megválasztott sállal, kendővel is igazán fel lehet dobni a hétköznapi viseletet - meséli Abért Eszter, az olasz divatüzlet tulajdonosa. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!