Szépségverseny 2011: Márk Angelika az augusztusi nyertes

Harmadik szépségversenyünk első hónapjának győztese Márk Angelika lett. Augusztus szépe az egyik szombathelyi középiskolába jár, szeret táncolni, és imádja a kutyáját.

Benkő Sándor

Szépségversenyünk augusztusi jelöltjeire a szavazás 15-én éjfélkor lezárult. A dobogó legfelső fokára Márk Angelika került, második Kiss Annamária, a harmadik Kovács Kitti lett. Ők kapták olvasóinktól a legtöbb szavazatot, de szép számmal érkezett még szavazat  Szilasi Viktória, Jóna Ildikó, Baranyai Gerda, Herczeg Krisztina, Sipos Evelin, Nagy Szilvia és Németh Barbara nevére is. Augusztus szépe tehát Márk Angelika, aki már biztos, hogy ott lesz a szépségversenyünk döntőjében.

A 17 éves szombathelyi lány nagyon örült az eredménynek. Kereskedelmi és vendéglátóipari középiskolába jár, német és angol nyelvet tanul. Hét éve versenyszerűen táncol a Savaria Táncklubban. Imádja kutyáját, amikor kevéske szabadideje engedi, vele foglalkozik.

Angelika ebben a hónapban ingyen kapja a Vas Népe újságot, ami minden jelentkezőnknek a megjelenést követően egy hónapig szintén jár.

Augusztus szépe eltölthet egy kellemesnek ígérkező wellness hétvégét a büki Caramel hotelben, amiről lapunk beszámol majd. Gazdagodik egy Polaroid napszemüveggel a Fresh Optika jóvoltából, és egy kozmetikai ajándékutalvánnyal, amit egy éven belül használhat fel Kuti Georgina sárvári kozmetikus szalonjában.

Versenyünk folytatódik, a jelentkezés feltételei a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon meg lehet tekinteni ugyanott a jelentkezési lap is letölthető.

Munkatársunk kedden 14-16 óra között a körmendi Vas Népe ügyfélszolgálati irodában várja azok jelentkezését, akik személyesen szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, róluk kívánságra a fényképet is elkészítjük a reklámirodánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!