Szépségverseny: az áprilisi jelöltekkel találkoztunk a Bányában

Még egy lehetőséget kaptak pénteken a Bánya Caféban szépségversenyünk áprilisi jelöltjei a bemutatkozásra. A szavazatokat május 15-ig várjuk.

Farkas Eszter

A Vas Népe szépségversenyének áprilisi jelöltjei közül négyen fogadták el meghívásunkat péntek estére a Bánya Caféba. A szórakozóhelyen ott voltak a versenyünk  eddigi nyertesei is  Berghoffer Boglárka márciusi, Berta Anett februári,  Simon Mária januári, Grebenár Klaudia, decemberi és a szeptemberi győztes Biliczki Edina  is.

Szépségversenyünk  jelöltjei nem csak szépek, de okosak is. Sokan ugyanis a vizsgák miatt izgulhatnak a következő hetekben.  A lányok  erről  is meséltek a  szombathelyi szórakozóhelyen. A  februári győztes Simon Mária, négy tárgyból érettségizett az elmúlt héten. Hozzá hasonlóan a 16 éves áprilisi jelölt Varga Evelin is bizonyíthatja tudását a következő hetekben.

- Előrehozott érettségi vizsgát teszek testnevelésből. Azért választottam ezt a tárgyat, mert imádok  mozogni, kedvenc sportom a lovaglás - ecsetelte Evelin.

A 21 éves Góczán Gréta Budapesten tanul és dolgozik. - Közgazdásznak készülök, de mellette hossteskedem is - emelte ki Gréta.

Benkő Nóra 21 éves, Pécsen tanul kereskedelem-marketing szakon. - Lassan közeledik a vizsgaidőszak, ezért most erre kell koncentrálnom  - mesélte Nóra.

A 22 éves  kereskedelmi ügyintéző Vass Alexandra munka mellett tanul Sopronban kereskedelem-marketing szakon. - Ha véget ért a vizsgaidőszak,  talán jut  idő a lazításra. Nyáron Szerbiába készülök a kedvesemmel, mivel a családja ott él - újságolta el.

Szavazzon a Vas Megye Szépe áprilisi jelöltjeire, kattintson ide!

Kattintson ide és tekinse meg a közönségtalálkozón készült képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!