Szépségverseny: Németh Martina a szerencsés tizenharmadik

Németh Martina lett a szerencsés tizenharmadik hónap szépe. A vépi lány nagyon szereti a táncot. Hobbija gyermekkorára nyúlik vissza. Öt évig versenyszerűen táncolt a megyeszékhely egyik táncklubjában. Nem áll tőle messze a jazz-balett és a néptánc sem, de szereti a röplabdát is.

Benkő Sándor

Az ajándékba kapott tizenharmadik hónapban olvasóinktól a legtöbb szavazatot a vépi Németh Martina kapta, aki júniusban lett a második helyezett a hónap szépe szavazáson.

Lapunk szépségversenyének mind a tizenkét hónapjának győztese már jó két hete kiderült. Azonban olvasóink nagyon gyakran csupán kis szavazatkülönbséggel juttatták emelvényre a győztest.  Ezért a hónapok második és harmadik helyezettjeinek megadtuk azt a lehetőséget, hogy még egyszer szavazhassank rájuk, így közülük még egy lány bekerülhessen a döntőbe.

A huszonnégy jelöltből a vépi Németh Martina kapta a legtöbb szavazatot. Örömében szinte kibújt a bőréből, amikor megtudta a végeredményt. Nem véletlen, hiszen a júniusi csoportban lett második helyezett, és akkor csupán 48 szavazattal maradt le a hónap győztesétől. A júniusi szavazás végén nagyon  elkeseredett.

A 20 éves Martina Vépen él családjával, három éve érettségizett a sárvári Tinódi gimnáziumban, azóta pultosként dolgozik, de édesanyjával elhatározták, hogy tovább fog tanulni, ám az irányát egyelőre még nem tudja. Elképzelhető, hogy először egy szakma elsajátításával próbálkozik.

Második helyezett lett a szerencsés tizenharmadik hónap szavazáson Szilasi Viktória, harmadik Kiss Annamária.

A szépségverseny október 1-jén induló utolsó szavazásán már az dől el, hogy olvasóink kit tartanak méltónak arra, hogy a Vas Népe különdíját és szalagját a november 6-i szépségverseny döntőjén átvehesse.

A 13 lány képe ismét a megszokott helyen a vasnepe.hu-n található majd, ott lehet szavazni október 1-től 15-ig.

Ezeket a képeket Szabó Gábor fotóművész készítette, aki azt a felajánlást tette, hogy a döntőbe jutottakról fotósorozatot készít.

A versenyre a felkészülés már elkezdődött, a lányok folyamatosan próbálják a fellépő ruhákat, hamarosan kezdődnek a koreográfiai próbák. A döntő leendő nyertese, a Vas Megye Szépe cím birtokosa képviseli majd megyénket decemberben a budapesten rendezett Alpok-Adria nemzetközi szépségverseny országos döntőjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!