Szeptember szépe, Biliczki Edina kondizással is készül a döntőre

Az olvasók szavazatai alapján lapunk második szépségversenyének második havi nyertese Biliczki Edina lett. Szeptember szépe Váton lakik, és autóalkatrészeket értékesít.

Bajdó Bettina

Biliczki Edina 1987-ben született, jelenleg Váton él szüleivel és nővérével. A fiatal lánynak még egy nővére is van, aki most Szombathelyen lakik, s Edina elárulta azt is, hogy szeret testvérének a gyermekeivel játszani.

- A hétköznapjaim főként munkával telnek - mesélte Edina, Szombathelyen egy autóalkatrész-kereskedésben  dolgozom, az én feladatom a megrendelt alkatrészek kiszállítása. A cégnél kifejezetten örültek, hogy nő jelentkezett  erre a munkára, mivel másutt már bevált a női munkaerő. Reggel nyolc körül beülök az autóba, s járom a várost, felkeresem a partnereinket. Másfél éve dolgozom a cégnél, már a kisujjamban van a vezetés. Egyébként elárulom, hogy imádok a volán mögött ülni. Általában délután ötig dolgozom, ha hazaérek akkor a két kutyámmal, Bridgettel és Mollyval foglalkozom. Szeretem az állatokat, s a kutyák is igénylik, hogy mindennap játsszak velük egy kicsit. Emellett szeretek olvasni, most éppen egy Cynthia Parker könyv hever az asztalomon. -

Szeptember szépe a barátaival is megpróbál minél többet találkozni, ha pedig személyesen nem tudnak összefutni, akkor az interneten keresztül csevegnek egymással. Edina nyáron sem unatkozott, hosszabb hétvégéket töltött a Balaton partján a barátnőivel.

- Édesanyám biztatására jelentkeztem a szépségversenyre - folytatta Edina. - Mindig mondogatta, hogy a három lánya közül még egyik sem szerepelt az újságban. Gondoltam, meglepem azzal, hogy én jelentkezem. Persze     mint mindenki a jelentkezők közül, én is nagyon bíztam abban, hogy nyerni fogok, mégis meglepődtem a hír hallatán. Azóta sok ismerőstől kaptam visszajelzést, s az ügyfeleink közül is sokan mondogatják, hogy többször láttak már az újságban. A modellkedés egyébként nem idegen a számomra, hiszen régebben esküvői ruhákat mutattam be. Ezen kívül két videoklipben is szerepeltem már. -

Edina elárulta azt is, hogy nagyon várja már a szépségverseny döntőjét, s komolyan veszi a felkészülést. Bár az elmúlt hetekben nem volt ideje edzeni. Most éppen a térde fáj, mégis úgy döntött, hétvégén ismét ellátogat a konditerembe, hogy a versenyre a legjobb formáját tudja hozni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!