Szexshop: idén az erotikus társasjáték volt a sláger

<b>VN</b> - Dobókocka, szembekötő, masszázsolaj, vibrátor: ezek az erotikus társasjáték fő kellékei. Szombathelyi szex-shopban jártunk, ahol így év végén az erotikus társasjáték az egyik legkelendőbb portéka.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Újdonsült szerelmesek és megállapodott házasok egyaránt viszik, hiszen egymás testének megismerését ugyanúgy segíti, mint a régi kapcsolat felfrissítését. A Virágparádé nevű társasjátékon nevelkedett jó kislányként nehéz elképzelni, miféle szituációkat rejteget a játék két, illetve négyszemélyes változata, de ha abból indulok ki, hogy az ártatlan Virágparádéban is volt olyan mező, amelyiken az állt, hogy beleszagoltál a liliom kelyhébe, elbódultál, ezért két körből kimaradsz, lehet némi elképzelésünk a dologról... Az erotikus társasjátékok egyszerűbb változatát 4 ezer 490 forintért hazavihetjük, a komolyabb változat 12 ezer 990 forintba kerül.


A vicces áruk is kelendőek, bulikat, lány- és legénybúcsúkat egyaránt fel lehet dobni egy-egy erotikus kütyüvel. Kezdjük a legegyszerűbbel: a kigyúrt férfi felsőtestet mintázó, poló alatt viselhető, polifoam-szerű kellékkel. A tökéletes férfi illúzióját már 2 ezer 490 forintért megvehetjük, de kapható ugyanez női változatban is, bőrbodys, észveszejtő dekoltázzsal.

- Ez meg itt egy felfújható bárány, ezt is szeretik - magyarázza lelkesen a tulaj, Molnár Péter, én meg nemigen értem, mi ebben a különleges, hiszen búcsúban, játékboltban is látni hasonlót. Aztán kiderül, hogy mégiscsak van egy kis fikarcnyi különbség az ártatlan bárány és a szexshopban kínált változat között. Utóbbit ugyanis magáévá teheti a teremtés koronája, miközben a birka kitartó bégetéssel biztatja őt. A bárányka 6 ezer 490 forintot kóstál, de a tehén változat is beszerezhető ennyiért. Lánybulik kedvenc kelléke az a majdnem kétméteresre felfújható műpénisz, amihez helyes kis ezermester-szett is dukál. A játszóház fénypontjává előlépő, tekintélyt parancsoló műmicsodát ki lehet festeni, pingálni, de akár egy sombrérót is hajtogathatnak rá a játékos kedvű csajok. 

Na, de evezzünk komolyabb vizekre, és ejtsünk néhány szót a vibrátorokról. 3 ezer 990 és 6 ezer 990 forint között igazán pofás kis szerkezeteket kínálnak: van rózsás, párducmintás, kukoricacsőre hajazó, csillogós, alul strasszkövekkel díszített, rózsaszín, de az idei divatszín, a lila is visszaköszön a rúdformájú műkukikon. A legesleg kategóriába tartozó, majdnem 10 ezer forintba kerülő változat hét fokozattal kényezteti gazdáját  rákérdeztem: sajnos nem vasal és nem mosogat , a majdnem 18 ezres szerkezet esetében pedig a csiklóizgató, valamint a G-pontot izgató rotáló gyöngysor is a szériafelszerelés része.

Vibrátorból akad élethű is, a ránézésre és tapintásra egyaránt bőrhatásúnak tűnő kütyű alapanyagát a NASA fejlesztette ki, na persze nem kifejezetten erre a célra.... A majdnem igazit 8 ezer 990 forintért tehetjük magunkévá, és egy illatosított púder is jár hozzá, mert bizony a majdnem igazit megfelelően ápolni kell. 

Felcsatolható műpéniszt férfiak és nők is vehetnek, az előbbieknek szánt változat természetesen üreges kialakítású, a nőknek tervezett pedig érthető módon nem. A férfiak jól tudják, hogy vészhelyzet esetén jó, ha van kéznél célszerszám: a becsületmentő péniszpumpa majdnem 10 ezerbe kerül, és ha már valaki annyit küzd a sikerért, akkor kifejezetten hasznos, ha egy péniszgyűrűvel tartósítja a hőn vágyott állapotot.

Vérnyomásmérőhöz tudnám hasonlítani azt a férfiaknak szánt szerkezetet, mely maszturbátor névre hallgat, hét és fél ezer forintba kerül, és forradalmasítja a nő nélküli közösülést, a használati utasítás ismertetésétől azonban inkább eltekintenék... Helyette viszont elárulom, hogy ugyanennyi pénzért a nők is könnyen csúcsra járhatnak, méghozzá egy bugyiként felvehető, elöl pillangót formázó csiklóizgatónak köszönhetően...

Szexolaj, rózsaszirom alakúra hajtogatott piros csipketanga, ehető, illetve hőre olvadó bugyi, a hüvelyizmokat karbantartó  és persze nem mellékesen kéjérzetet is keltő gésagolyók minden változatban, hímvesszőbe masszírozható orgazmus-stopper krém, felcsatolható csiklóizgató Vénusz-csók: csak néhány fantáziát  és jobb esetben mást is  megmozgató ötlet arra, mivel dobhatjuk fel szerelmi életünket.

Amúgy senki ne higgye, hogy szexshopba járni ciki: hetvenéves házaspár is bekopogtatott már a családi házas övezetben megbúvó kis üzletbe. Igaz, a néni kint maradt, és a bácsi az ablakon keresztül mutatta ki a vibrátorokat, szerencsére a néni a harmadikra végre rábólintott... 

A kezdeti szorongást remekül feloldják az eladók, akik amellett, hogy kellő empátiával rendelkeznek, áruismeret tekintetében is abszolút topon vannak. Amúgy az üzlet tulajdonosa és eladója egyaránt diplomás, intelligens ember, mindketten hiszik és vallják, hogy a szex is a kultúra része. És mint tudjuk, a kultúrát is meg kell néha támogatni....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!