Telephelyet fejleszt és bővít a Renovo Szombathelyen

Új, közel 85 millió forintos fejlesztése révén a kivitelezési munkák területén is (ismét) labdába rúghat, s ennek nyomán létszámot bővít a Renovo '82 Kft.

Kiss Tamás

Az elmúlt egy évben hatalmas építési, átalakítási és felújítási munkák zajlottak a Renovo '82 Kft. Vépi úti telephelyén, továbbá az Új Magyarország Fejlesztési Terv vonatkozó kiírásán negyven százalékos állami támogatáshoz jutó projekt során eszközbeszerzésre, homlokzati állványok vásárlására is lehetőség nyílt.

Mindezek nyomán  mint azt lapunknak Horváth Endre ügyvezető elmondta: a Renovo '82 Kft. az építőanyagkereskedelem folytatása, fejlesztése mellett új ágazattal tudja bővíteni eddigi tevékenységét, s a kormány energiatakarékosságai törekvéseihez illeszkedően immár panelfelújítási és utólagos hőszigetelési rendszerek létesítéséből is kiveszi a részét.

Ünnepi köszöntőjében Horváth Endre külön is kiemelte a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség munkatársainak segítségét, akik sokat tettek azért, hogy hibátlan pályázatot tudjon beadni a cég.

A létesítmény átadásán dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke arra emlékeztetett, hogy a szervezet korábban többször is kifogásolta, hogy elképzeléseik megvalósításához a magyar vállalkozók nem jutnak elegendő EU-s forráshoz, holott igazából ez vihetné előre az ország ügyét. Az elnök hozzátette: a Renovo '82 Kft. példája azt jelzi, hogy igenis érdemes támogatni a magasabb hozzáadott értékű tevékenységek felé nyitó helyi vállalkozókat, akik apró, de nagyon fontos lépésekkel járulnak hozzá a magyar gazdaság stabilabb működéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!