Tóth Evelin lett Szeptember Szépe 2011

Szombaton éjfélkor lezárult a szeptemberi jelöltekre a szavazás. Olvasóink tetszésnyilvánítását figyelembe véve szeptember legszebb jelöltje Tóth Evelin lett.

Benkő Sándor

Harmadik szépségversenyünk második hónapjának internetes szavazása lezárult. Ha nem lett volna az olvasói szavazás, nehezen tudtunk volna dönteni, hisz ebben a hónapban is nagyon sok szép lány képét közöltük az újságban és a vasnepe.huszepsegverseny oldalon. A szavazás számából is látszik, hogy több mint tíz lány kapott száz feletti szavazatot.

Közülük Tóth Evelin lett Szeptember Szépe, aki Márk Angelika mellett már biztos résztvevője lesz  a jövő év végi szépségversenyünk döntőjének. Evelin Szentpéterfán lakik, de idejének legnagyobb részét már Budapesten tölti, ahol egyetemi szinten tanulja a ruhatervezést. Kevés szabadidejét szülőfalujában tölti. Az örömhírt hozó telefonhívásunk vasárnap délelőtt a mise után érte utol. Evelin nagyon megörült  annak,hogy legtöbben őt szeretnék látni szeptember szépeként a döntőben. A 19 éves egyetemista lány nagyon kreatív, szeret olvasni, rajzolni, sminkelni, (ebbe beletartozik az arcfestés is) görkorizni. Nyereménye egy márkás napszemüveg a Fresh optika jóvoltából, egy kozmetikai ajándékutalvány, ami Kuti Georgina sárvári szalonjába szól. Főnyereménye a büki Piroska Hotelbe szóló kétszemélyes wellness hétvége.

Második helyezett lett a 16 éves sárvári Kovács Roberta Inez, a harmadik pedig a 17 éves szombathelyi Iszak Bernadett.

Játékunk folytatódik, a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon, ahol  minden fontos információ megtalálható, valamint a jelentkezési lap is letölthető.

Minden jelentkező a megjelenést követő hónapban ingyen megkapja a Vas Népe napilapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!