Vandálok! Randalírozók bezúzták a Haladás klubház ablakait

Szombaton éjszaka vandálok törtek-zúztak a Haladás Rohonci úti stadionjában. A büfénél található padokkal bezúzták a klubház ablakait, az épületbe padokat is dobáltak. Nem kizárt, hogy az ősi rivális Zalaegerszeg otthonában elszenvedett sima Haladás vereséget miatt randalíroztak a feldühödött "szurkolók."

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem kizárt, hogy a szombat délutáni Zalaegerszeg - Haladás labdarúgó mérkőzés miatt randalíroztak a "szurkolók", ugyanis a szombathelyiek sima háromgólos vereséget szenvedtek az ősi rivális ellen.

Információink szerint éjszaka többen bemásztak a Rohonci úti stadion területére, ahol  törtek-zúztak. A klubház főbejáratánál az ajtó üvegét betörték, a hátsó bejárat is hasonló sorsra jutott. A vandálok ezután több hulladékgyűjtőt is beszórtak az épületbe.

A rendőrség ügyeletese érdeklődésünkre elmondta, délelőtt érkezett a bejelentés, hogy a klubház ablakát ismeretlenek betörték. Az ügyben büntetőeljárást indítottak.

- Szombaton este  a labdarúgócsapat  hazaért Zalaegerszegről, tíz óráig volt a telepen  a biztonsági emberünk. Tehát csak utána, az éjszaka leple alatt történhetett a rongálás  mondta a kellemetlen esetről Kovács Lászlót,  a Haladás VSE ügyvezető. 

- Azt gyanítjuk, hogy  a csapat egyes elkeseredett drukkerei  vezették le  ilyen sajnálatos  módon   a dühüket.   Mert a lelátó alatti öltözők ablakait is megdobálták. Azok ugyan  nem  törtek be, de megrepedtek, és szintén javításra szorulnak. Azt  nem igazán értjük, hogy az irodaépületnek miért estek neki, hiszen az két helyiséget kivéve  amit a futball kft. bérel  a Haladás VSE szakosztályainak az otthona. Szerencse a bajban, hogy ezzel beérték, és a bejáratnál nem mentek tovább - tette hozzá az ügyvezető.

Megrugdosták a játékosokat szállító autóbuszt

Szombaton este nyolc óra előtt pár perccel  Egervárról állítottak elő a rendőrök egy szombathelyi lakost. Úgy tudjuk, hogy  Egerváron, a József Attila úton a Haladás labdarúgóit szállító álló autóbusz jobb oldalát többször megrúgta, illetve ököllel megütötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!