Vasi döntetlen Ausztriában: Metallurg Donyeck - Haladás Sopron Bank 1:1

Felkészülési-mérkőzésen az ukrán elsőosztályú Metallurg Donyeck ellen Radó András góljával sokáig vezetett az edzések miatt fáradtan mozgó Haladás, a hajrában azonban egyenlített a donyecki gárda. Seper Ákos már nem edz a csapattal - írja a haladas.hu.

Pum András

Metallurg Donyeck - Haladás Sopron Bank 1:1 (0:1).  - Bad Tatzmannsdorf, 100 néző,  felkészülési-mérkőzés, vezette: König.

Haladás: Gőcze - Schimmer, Guzmics, Korolovszky, Tóth P. - Rajos, Iszlai - Nagy D., Nagy G., Halmosi - Radó. II. félidő: Gőcze (Rózsa, 60. perc) - Szakály, Jagodics, Devecseri, Búrány - Horváth A., Kulcsár -  Kalász, Radó, Ugrai - Andorka. Edző: Artner Tamás.

Kenesei Krisztiánt Artner Tamás pihentette, így a csatár nem lépett pályára.  A 8. percben egy jobb oldali szabadrúgás-variáció után Halmosi bepasszolt labdáját Radó 12 méterről a bal alsó sarokba lőtte (0:1). A 80. percbe percben Ivanko kilépett középen és 14 méterről a bal felsőba vágta a labdát (1:1).


A Haladás-játékosok fáradtan mozogtak, ami nem is csoda, hiszen délelőtt még edzettek a fiúk. Az első félidőben a vasiak irányították a játékot, de Radó gólján kívül komoly helyzetet nem sikerült kialakítani. Szünet után inkább az ukránok domináltak, akadt is egy-két lehetőségük, és a hajrában kiegyenlítettek.


- A kemény felkészülés miatt fáradtan mozogtak a fiúk, játékban sokkal kevesebbet nyújtott a csapat, mint a Sturm Graz ellen, nyögvenyelősen futballoztak a játékosok. Komoly ellenfél ellen játszottunk, a találkozó összességében remekül szolgálta a felkészülést  - értékelt Artner Tamás, a Haladás edzője.

Ami Seper Ákost illeti: a hátvédtől elköszönt a Haladás, mert az elsőszámú kiszemelt a hátsó alakzatba a győri Fehér Zoltán. A válogatott kerettag futballista sorsa a héten eldőlhet.

További zöld-fehér hírekért látogasson el a www.haladas.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!